Beerens, Viergever en Gudelj hopen zich in de kijker te spelen

By
Updated: april 10, 2014

Voor AZ is het financieel erg aantrekkelijk dat het zover is gekomen in de Europa League. Het geeft de club in ieder geval extra geld om te kunnen herinvesteren. Naast het extra geld levert het ook veel interesse op van andere clubs. Zowel Beerens, Viergever als Gudelj hopen daarvan te profiteren.

‘In de Nederlandse competitie kunnen ze wel zien of je kunt voetballen, maar in dit soort wedstrijden word je op de proef gesteld. Dan kun je dus bewijzen of je mee kunt op een hoger niveau,’ aldus Gudelj. Advocaat is ervan overtuigd dat Gudelj de absolute top van Europa kan halen. ‘Dat is leuk om te horen. De trainer heeft alles meegemaakt en weet wast er te koop is in het voetbal.’

Ook Viergever, die komende zomer echt verkocht moet worden, heeft zo zijn ambities. ‘Als een Nederlandse club zover komt, dan is het een ABC’tje dat er belangstelling voor de ploeg ontstaat. Je hoort dat er veel scouts langskomen en er ontstaat natuurlijk een hoop aandacht voor ons.’

Viergever verwacht dat ook Beerens en Gudelj de club snel zullen verlaten. ‘AZ is een club waar je in door wilt groeien. Beerens en Gudelj zijn jongens die verder willen kijken dan AZ. Daarom willen ze alles uit zichzelf halen. Daarom moet je dan ook het voortouw nemen, en moet je laten zien dat je de anderen kunt en wilt helpen.’

10 Comments

 1. Jeroen

  10 april 2014 at 10:44

  Mag toch hopen dat Gudelj zeker nog een seizoen blijft. Dat Beerens en Viergever uitkijken naar een nieuwe werkgever snap ik wel. Beide zijn toe aan een stap hoger.

 2. Harm

  10 april 2014 at 10:53

  Ja, viergever, beerens en elm zie ik eigenlijk de komende tijd wel weggaan. ik hoop ten volste mee dat gudelj blijft!

 3. Timon

  10 april 2014 at 12:39

  Dat die Berendsen en ook die Viergever echt denken dat zij ‘ hoger op ‘m kunnen…….net als Poulsen bij Genua of die Holman destijds: hoger niveau kunnen zij helemaal niet! Wie maakt die heren eens wakker! Gudelj ook twijfelachtig . Niet te geloven eigenlijk!

 4. woonwagenpower

  10 april 2014 at 13:03

  Ik denk dat Beerens en Viergever in plaats van hogerop bedoelen dat ze meer zin in een buitenlands avontuur hebben, maar waar ?
  Gudelj moet nog rijpen in Nederland, die heeft wel de potentie om een hele grote te worden denk ik.

 5. AZ WOMAN

  10 april 2014 at 13:05

  Mocht Beerens en Viergever verkocht worden, dan zal de AZ kluis bij de bank wel uit zijn voegen barsten, of gaat AZ gericht investeren in kapitaal op het veld?

 6. De Zuid Amerikaanse AZ fan a.k.a. KeesK

  10 april 2014 at 14:53

  Doet me denken aan die grappige, kinderlijke Chinese stagiair die ik ooit als tijdelijke collega had en dacht te beginnen met een salaris van een 100.000 … Verbeeldt je je niks dan ben je niks maar laat je verbeelding niet te ver stijgen want hoogmoed komt voor de val. Al kunnen ze zichzelf altijd nog financieel succes aanmeten door in een hete zandbak te gaan voetballen voor een fontein van knaken. Even contact opnemen met de zaakwaarnemer van Holman over hoe dat gaat. Maar goed, deze gelouterde en gewilde internationals gaan natuurlijk eerst nog even schitteren op het WK… ‘s nachts in hun bed in de polder.

 7. Keps

  10 april 2014 at 16:15

  Viergever en Beerens begrijp ik. Die gun je het wel dat ze een mooie club in het buitenland vinden, zeker Viergever na zijn sympathieke gebaar om zijn contract te verlengen.

  Wat Gudelj betreft, ik hoop echt dat hij nog een jaartje of 2 blijft, met in zijn achterhoofd dat az ws volgend seizoen geen Europees speelt.
  Gudelj kan dit az eigenlijk niet missen, net als Ortiz. Dat zijn echt de dragende krachten van dit team.

  • De echte supporter

   10 april 2014 at 19:42

   Keps, ik ben het met je eens. Wat viergever heeft gedaan om zijn contract te verlengen is zeker een mooi gebaar.

 8. Timon

  11 april 2014 at 12:36

  Mooi gebaar. Mooi gebaar? Hij kon nergens terecht! Mag blij zijn als hij bij een middelmaat club ergens in Europa een contractje krijjgt! Als hij en die Berendsen echt hogerop willen,moeten zij een club in bergen zoeken.

  • De Zuid Amerikaanse AZ fan a.k.a. KeesK

   11 april 2014 at 14:13

   Ten opzichte van het NAP speel je al snel hogerop, Timon. Dus de competitie van Luxemburg bijvoorbeeld ligt bijvoorbeeld wijd open voor ze. Ook gunstig in de belasting mits ze er een bijbaantje vinden. Of wat dacht je van Andorra? Lekker hoog in de Pyreneeën. Maar wellicht dat de TD ze aan een rijke Amerikaan kan verkopen zoals hij met Altidore heeft gedaan. Zeker Roy past wel tussen een stelletje rednecks. Die andere wereldse vleugelaanvaller uit IJsland waar zal die een onderkomen vinden? Ik denk aan een sollicitatie bij Aberdeen, niet te ver van dat ontboste eiland waar ie geboren en opgeraapt is.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>