Beerens: ‘Wil best meer risico nemen’

By
Updated: april 10, 2014

Beerens wil hoe dan ook spelen tegen Benfica. De vleugelaanvaller kampt met wat pijntjes, maar wil best meer risico nemen om het team vanavond te helpen.

‘De pijn is te verdragen. Over een maand hebben we rust. Daarom wil ik niet alleen nu, maar ook de resterende wedstrijden spelen. Om nog mooie potjes te spelen en de vorm vast te houden. Iedereen heeft momenteel wel klachten, maar als we het nu doortrekken kunnen we het richting de play-offs lekker uitspelen. Voor dit duel wil ik ook best meer risico nemen. En als we het tegen Benfica positief afsluiten, hebben we al een mooi seizoen gehad,’ aldus Beerens.

3 Comments

 1. NHN

  10 april 2014 at 11:41

  Mooi seizoen gehad? Nee hoor !! Die halve finale tegen 020 had winnend afgesloten moeten worden!!
  Kijk, dit bedoel ik nou, “ach ‘t is wel mooi zo”. Hou toch eens op met die houding!
  Ik ben nog steeds ZIEK van die kutwedstrijd, wat de wedstrijd van het seizoen had moeten worden.

  • De echte supporter

   10 april 2014 at 19:46

   Klopt als ik aan die wedstrijd wordt direct kotsmisselijk… Meens goed seizoen, onzin de beker die hadden we moeten hebben. Dan mag het gezegd worden. Of winnen van benfica…..

   • Jeroen

    10 april 2014 at 20:06

    Beetje reëel blijven hoor. Kwart finale Europa League is een topprestatie. Dat we halve finale hebben verloren van ajax is jammer. Ik zou het ook graag anders zien, maar wij zijn gewoon niet beter dan ajax. Zij zijn altijd de favoriet. We moeten scherp zijn om van ze te winnen. Dat waren we toen helaas niet. Komt ook vanwege 50 duels wat we in onze benen hebben.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>