AZ verliest nipt van Benfica

By
Updated: april 4, 2014

Later meer…

Excuus site was even een dag offline 🙂 geen idee waarom…

10 Comments

 1. i.pjotr3

  4 april 2014 at 21:12

  top wedstrijd gezien van az, een van de betere dit seizoen.
  jammer van het resultaat, gelijkspel was verdient geweest.
  maar dat is nu het verschil tussen 25 miljoen en 98 miljoen.
  vandaag terug gekeken ….was is die derksen negatief en onze NEP coach Advocaat doet vrolijk mee……als je achter je team staat dan ontkracht je de uitspraken van de snor. (wat een cabaret )
  Duurt me nu al te lang met die dikke bitterbal.

  gelukkig was er voor oma ook een kado inde vorm van de ELM klapper…..daar zal je je handen wel op stuk hebben geslagen……geintje 🙂

 2. Ceon

  4 april 2014 at 22:04

  Zeker een top eerste helft van AZ! Mooie kansen van Beerens, Berghuis en Johánnson. Als AZ een goal had gemaakt in de eerste helft had ik het nog maar eens moeten zien met dat Benfica met een begroting van 100 miljoen.
  Goede spel vasthouden tegen Roda JC!
  En natuurlijk wordt er weer over Dick Advocaat geklaagd. Ik vond dat hij gelijk had met het noodzakelijk aantrekken van een paar spelers (Zyech, Hupperts) en de domme uitlatingen van Stewart deze week! Het is de technisch directeur die afbreuk doet via de media aan de zorgvuldig opgebouwde naam en uitstraling van AZ. Of Gerbrands de muppet Earnest Stewart dit nu ingefluisterd heeft of niet, maar dat geleuter over een ‘nieuwe generatie club’ en een trainer die ‘niet tot de top behoort omdat hij anders te duur zou zijn’ doen AZ zeker geen goed. Nog geen half jaar geleden werd er bij de aanstelling van Advocaat nog door de directie gezegd dat AZ ALTIJD voor een trainer zou gaan die onhaalbaar lijkt te zijn.. En natuurlijk probeert de directie zogenaamd meer ‘realisme'(wat is nu eigenlijk realistisch?? @Stewart!!) te brengen via de media, maar het gevolg is wel dat er een veelbelovend speler nog wel even nadenkt voordat hij naar AZ komt. En daar moet AZ het wel van hebben!
  Een goede technische staf en hoofdtrainer is essentieel voor AZ en ook in de jeugd, dus ook oud spelers (bijvoorbeeld Landzaat, Barry Opdam, Tim de Cler, Koevermans) meer bij de club betrekken.

 3. Gerrit Vooijs

  5 april 2014 at 00:34

  Idd goede wedstrijd gezien. Het commentaar en de nabeschouwingen deden helaas afbreuk aan de prestatie van AZ. Dat lijkt wel een trend te worden omdat het niet kan dat de nr 7 van Nederland goed voetbal speelt. Dat is toch jammer die vooringenomen negativiteit.

  Maar goed AZ moet nu de wonden gaan likken. 2 thuiswedstrijden die er om gingen binnen 7 dagen werden met 1-0 verloren en in beide wedstrijden viel de goal 3 minuten na de rust.
  Dit tikt wel ff aan.
  Alles wat overblijft zijn de Playoffs. Nr 5 tegen nr 8 en 6 tegen nr 7.
  AZ tegen Heerenveen……. Of AZ moet Groningen voorbij laten 😉

  Als ik er zo naar kijk zou ik de competitie overlaten aan de reserves en de A-selectie rust geven. Die jongens, met name Aron en Gudelj hebben rust nodig om de batterij voor die beslissende Playoffs goed op te laden.

  Btw De Ben-Side zorgde opnieuw voor een fantastische sfeer !

 4. PaddyK

  5 april 2014 at 01:31

  ok we zijn nu twee weken verder en ik wil wel eens die rode kaart van Jonhanssen terug zien tegen ajax in de beker. In mijn ogen struikelde de Sa over zijn eigen benen. Maar op internet is daar niet over te vinden…..heeft iemand een suggestie waar ik dat kan vinden???? vreemd toch????

  Jammer dat AZ afgelopen donderdag geen resultaat neer gezet heeft. De KNVB was al weer (van te voren) aan het zeiken. De competitie zou door de war raken als AZ door gaat in de europaleage…..wat een geneuzel allemaal van de KNVB. Wees trots en vooral blij dat we nog wat punten voor Nederland halen. Maar nee daar hoor je niets over. We zijn gewoon een te kleine club met te weinig kijkcijfers……dat is ons lot.

  Of ziet iemand anders dit anders? spelen er te veel sentimenten mee bij mij?

  • Leo

   5 april 2014 at 10:24

   Blijf vertrouwen op je eigen ogen. De Sa maakte een volmaakte schwalbe. Prima te zien live op tv. Hij is absoluut niet geraakt door onze rechtsback. Bij een goede scheidsrechter had dit de 2 e gele kaart voor De Sa moeten zijn en had Ajax met 9 man verder moeten spelen. Helaas als telt niet en zolang het voetbal niet gaat werken met tv beoordeling zal deze oplichterij het voetbal verzieken.

 5. oldfan

  5 april 2014 at 09:13

  Toen ik Derksen zag en zijn companen was de toon al gezet. Een heerlijk avondje AZ afkraken. Daar zijn ze goed in geslaagd. De werkelijkheid gebied te zeggen dat ik zeer trots was op onze club wat ze geboden hebben. Natuurlijk zij zijn een stap sneller en de handelingssnelheid ligt een stuk hoger de techniek is stukken beter 1x raken. Maar slechts met 0 – 1 verliezen terwijl er ook nog mogelijkheden waren voor ons geweldige prestatie. Dat Dick er ijverig aan mee deed met het gesprekje cabaret van Derksen geeft alleen maar aan dat AZ het goed heeft gezien niet met hem door te gaan maar met een ambitieuze trainer die het wel ziet zitten in de spelers. Als er serieus met je wordt omgegaan haal je ook het beste in je zelf boven.

 6. woonwagenpower

  5 april 2014 at 09:43

  Dick wou in de winterstop naar Engeland, AZ ging daar voor liggen.
  Toen dacht Dick waarschijnlijk, jullie gunnen mij geen club in Engeland, dan doe ik er ook niet veel meer aan in Alkmaar, ik heb mijn diensten toch wel bewezen, er komen in de zomer toch wel clubs of een land om te trainen/coachen.

 7. Evert

  5 april 2014 at 11:47

  Dit was een fantastisch AZ waarbij veel spelers zichzelf in de kijker wilde spelen!! Het laatste beetje kwaliteit is op dit moment bezig met vertrekken. Volgend seizoen van start met een middelmatige hoofdtrainer en middelmatige spelers, dan wil ik iedereen nog wel horen over de resultaten. Ik denk dat veel supporters zullen terugdenken aan de laatste wedstrijden van Advocaat met de huidige spelers. Met de aangegeven koers die AZ gaat varen denk ik dat wij voor de komende 10 jaar in de middenmoot zullen gaan dwalen, met geen Europees voetbal. Hierdoor zullen ook de financiële middelen gaan afnemen en de animo voor toptalent om zich AZ te ontwikkelen. Ik voorspel dat AZ hierdoor in een negatief spiraal zal komen waar menig AZ-supporter zich groen en geel zal gaan ergeren!!! Maar ik bespeur hier op dit forum dat sommige supporters zich daar al bij hebben neergelegd, zogenaamde realisme als excuus……………………………………………..

  • oma

   5 april 2014 at 12:58

   Evert@
   vertel mijn nu eens hoe jij het zo doen dan,geef jou visie is.
   z`n stukje schreven als hier boven is leuk en interessant ook,ik mag graag de mening van een andere horen.
   dus vraag ik nog een keer aan je zeg mijn eens hoe jij het aan zou pakken.

 8. hAnZ

  6 april 2014 at 12:22

  @ PaddyK, Hier een linkje naar you tube waar het stukje van de Sa op staat onder de noemer walgelijke Schwalbe van de Sa.

  http://youtu.be/gr3J-ot7ugw.

  over de wedstrijd van donderdag. Persoonlijk vond ik het een heerlijke wedstrijd tot het doelpunt viel. Beetje knullig moment van grote vriend Ortiz. Hopelijk was het een leermomentje voor AZ dat ze eens iemand voor de rebound neerzetten. Dit was weer eens een schoolvoorbeeld hoe makkelijk je punten pakt met zo’n actie.
  De laatste tien minuten gemist omdat ik naar de baas moest. (ik had al in de pauze daar moeten zijn…) Jammer dat ze mij nou niet eens ajaxpubliek toezongen…

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *