Didulica erg tevreden met ervaren Champions League coach Koeman

By
Updated: september 4, 2009
Didulica erg tevreden met ervaren Champions League coach Koeman

Voor AZ breekt met de deelname aan de Champions League een nieuwe fase in de clubgeschiedenis aan. Doelman Joey Didulica denkt dat Ronald Koeman de ideale trainer is voor de Alkmaarders om het avontuur in het kampioenenbal aan te gaan.

“Koeman weet wat het toernooi op fysiek en mentaal vlek inhoudt,” aldus de Australiër in Voetbal International. “Ronald heeft in finales gestaan waar wij alleen maar van kunnen dromen. Als hij iets zegt, luister je. En wat hij zegt, geloof je.”

“Daarnaast is hij een rustige persoonlijkheid, je merkt niets van spanning of twijfel. Als geen ander kan hij jonge voetballers voorbereiden op grote wedstrijden.”

Onder leiding van Koeman speelde Didulica in het seizoen 2002/2003 in de Champions League met Ajax. Tijdens het uitduel met Valencia was de doelman de uitblinker aan Amsterdamse zijde. “Mijn voornaamste advies aan ploeggenoten is: geniet ervan. Het kan de laatste keer zijn. Of misschien moeten mijn teamgenoten, net als ik, straks weer zes jaar wachten.” Bron: Goal.com

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>