AZ vangt bot bij Schreuder

By
Updated: maart 31, 2014

In de zoektocht naar een nieuwe hoofdtrainer heeft AZ tevergeefs een visje uitgegooid naar Alfred Schreuder. De Alkmaarse club zag de huidige assistent-trainer van FC Twente als een geschikte kandidaat om Dick Advocaat na dit seizoen op te volgen, maar heeft te horen gekregen dat de 41-jarige Barnevelder in Enschede werkzaam blijft.

“Het is leuk dat je naam bij andere clubs wordt genoemd, maar ik ben en blijf bij FC Twente”, aldus Schreuder. Eerder ving AZ ook al bot bij Fred Rutten, die vanaf 1 juli aan de slag gaat bij Feyenoord. Bron: Telegraaf

11 Comments

 1. Jay

  31 maart 2014 at 09:04

  Het wordt een raar verhaal. Dick wilde wel door, maar blijkbaar wil AZ een nieuwe koers varen en wil dat doen met een nieuwe trainer. Als AZ dan bij een trainer als Schreuder terecht komt, dan vraag ik me af welke koers dat precies is. Gaan we de term “opleidingsclub” heel serieus nemen en ook beginnende trainers aannemen om het vak bij ons te leren?

 2. oma

  31 maart 2014 at 09:15

  maar ik denk zo maar dat Dickie ook niet helemaal eerlijk is in dit verhaal,nu de sociale jongen uithangen met Martin Haar,ging het niet over meer dingen?
  dure spelers kopen.
  misschien wilde AZ wel niet met de geldzak rammelen en was dat het grote struikel blok voor Dickie.

  dan gaan ze nu een leerling trainer benaderen die nog geeneens zijn papieren heeft.
  is er nog een d pupil beschikbaar,kan zo trainer worden bij az.
  hij moet alleen een trainingscursus gaan volgen ,maar kan beginnen op de naam van Martin Haar.

 3. Jeroen

  31 maart 2014 at 10:04

  Mijn hemel wat zijn we aan het doen… Schreuder… God het moet toch niet gekker worden.

  Laten we hopen dat dit bericht 24 uur te vroeg is uitgebracht…Grootste 1 april grap ever.

 4. vak j

  31 maart 2014 at 11:27

  Ik las vandaag ook in de media: Stewart: “We zijn bezig met een doorontwikkeling, dat klopt. Dat Martin bij het eerste elftal weggaat is voorbarig”. Dus Dicky zal ook wel wat andere noten op zijn zang hebben. Eerst had Dick het geweldig bij de club AZ en nu vooral met Martin. Verder blijft het natuurlijk gissen maar wel een hoop onrust voor de europa wedstrijd tegen Benfica.

  • Gerrit Vooijs

   31 maart 2014 at 15:54

   Is prima al die commotie !
   De spelers moeten even wat anders aan hun hoofd hebben na de grote deceptie van vorige week.

   Maar Schreuder als trainer was ik niet opgekomen. Niettemin laat hij Twente zeer verzorgd voetballen.

   • I.pjotr3

    31 maart 2014 at 17:57

    Ook allemaal net NIET……….
    Is het n paar dagen mooi weer, en Ernie heeft meteen zijn eerste zonnesteek te pakken………of het is scoren van de televaag

 5. Evert

  31 maart 2014 at 18:46

  AIs dit waar is!? Waar zijn wij dan in godsnaam mee bezig!? Ik denk dat wij een oproep moeten doen aan alle supporters om even bij het stadion duidelijk te maken hoe wij erover denken!!!!

 6. NHN

  31 maart 2014 at 19:15

  Tis natuurlijk wel de Telegraaf…rioolpers. Maar ’t iswel een goed idee, om als supporters in het stadion te laten merken hoe je erover denkt (hiermee bedoel ik: dat AZ wel een behoorlijke trainer verdient).

 7. Bradje

  31 maart 2014 at 19:46

  Het lijkt wel of alles in een keer over een andere boeg wordt gegooid. Volgens mij was de policy van AZ altijd, niks laten weten totdat je een andere trainer hebt, anders weet de nieuwe trainer, én de buitenwereld, dat ie trainer nummer 6 of zo in het rijtje is. Alleen, als dit bericht waar is, heeft Schreuder het naar buiten gebracht. Sufkut.

 8. De echte supporter

  31 maart 2014 at 21:23

  Voetbal international melde net dat schreuder niet gevraagd is, en hij heeft geweigerd. Mooi dat iemand weigerd die niet gevraagd is.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *