Marcel Brands erg blij met aankoop Elm

By
Updated: september 1, 2009
Marcel Brands erg blij met aankoop Elm

Brands zag de vertrek van De Zeeuw al op tijd aankomen en had dan ook direct Pontus Wernbloom gehaald. Toen de transfer van De Zeeuw officieel rondkwam, kreeg AZ de middelen om een poging te ondernemen Rasmus Elm aan te trekken.

“Ik had eerlijk gezegd niet verwacht dat die transfer van Elm zou lukken, gezien de interesse van andere grote clubs,” aldus Brands.

“Elm is een speler die op alle posities op het middenveld uit de voeten kan”, omschrijft Brands de laatste AZ-aanwinst. “We zagen hem voor het eerst als linkshalf, tegen Feyenoord speelde hij vorig seizoen hangend op rechts tegen Tim de Cler en bij Jong Zweden was hij deze zomer de controlerende man in de rug van Wernbloom. Het is geen vechter, maar een échte voetballer met een uitstekende pass en afstandschot.”

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>