Technische staf van AZ gaat op de schop

By
Updated: maart 28, 2014

VI weet te melden dat er een aantal veranderingen zitten aan te komen bij AZ. Allereerst zal Advocaat na dit weekend bekent maken zijn contract niet te verlengen. Daarnaast is er geen behoefte meer aan Piet Keur, die nog door Verbeek bij de technische staf is gehaald om spitsen te trainen. Ook zullen we afscheid moeten gaan nemen van Martin Haar als assistent manager. Deze rol vervult hij al sinds 2001, maar vanaf komend seizoen zal hij zeer waarschijnlijk binnen AZ een andere rol gaan vervullen. Dat betekent dat we hem een stuk minder op het veld zullen gaan zien.

Overigens is er nog wel plek voor Dennis Haar en keepertrainer Nick van Aart. Zij kunnen binnenkort een nieuw contract verwachten.

10 Comments

 1. NHN

  28 maart 2014 at 20:25

  Als dit zo is vind ik dit ronduit bezopen.
  Er ligt een contract klaar voor Dennis Haar en Nick van Aart. Wat moet je met dergelijke passagiers?
  Juist op die posities moet je klinkende AZ-namen neerzetten.
  Piet Keur gewoon behouden.

 2. I.pjotr3

  28 maart 2014 at 20:27

  Op de schop……….. Had een onsje meer mogen zijn.
  Dennis Haar presteerde dramatisch met jong AZ, voor de tweede jaar op rij.
  Nick van Aart is een pupillen trainer, heeft geen keepers ervaring…..
  Ik zeg, een gemiste kans, je hebt mensen nodig die de spelers beter maakt, en als het mee zit ervaring in het betaalde voetbal, Henkie Timmer bv die kan Estaban veel beter maken met al zijn ervaring

 3. Oud

  28 maart 2014 at 22:20

  Voorbode van een flinke afslankmanoeuvre die ons naar de middenmoot van de Jupiler League moet brengen. Met een pracht van een banksaldo, dat dan weer wel.

  Ik denk dat er van de wedstrijd gisteravond veel meer afhing dan de meeste mensen zich beseffen, en dat behoud van het eredivisieschap niet langer een prioriteit is na gisteren. Tachtig procent van de spelersgroep weg en lekker tegen Telstar ballen na volgend seizoen lijkt me het logische gevolg.

 4. Keps

  29 maart 2014 at 01:00

  Snap hier echt geen moer van. Die van Aart voegt daadwerkelijk niets toe, heb hem gekend bij De Foresters. Deze persoon is een nietsnut.

  • De Zuid Amerikaanse AZ fan a.k.a. KeesK

   29 maart 2014 at 02:21

   Het gaat er meestal niet om wat je kan, maar wie je kent. Aart kent waarschijnlijk iemand die jij niet zo goed kent en daarom mag Aart gewoon lekker blijven, of hij er nou wel of niet wat van bakt.

 5. azdc

  29 maart 2014 at 01:57

  Pfff zal we loslopen
  piet Keur wil lekker weer opmhet stand zitten
  Martin Haar is toe aan iets nieuws

  niks geen ingrepen, gewoon groei en verloop

 6. De Zuid Amerikaanse AZ fan a.k.a. KeesK

  29 maart 2014 at 02:44

  Een interessante mening over de misser van ene Johannsson die de huidige technische staf misschien wel hard aangerekend kan worden:
  http://www.volkskrant.nl/vk/nl/12224/Voetbalblog-De-Zestien/article/detail/3624028/2014/03/28/Data-analyse-had-AZ-dichter-bij-de-bekerfinale-kunnen-brengen.dhtml

  • Gerrit Vooijs

   29 maart 2014 at 10:11

   Ik hoorde gisteravond op de autoradio nog zo’n weetje. Vermeer had voor AZ-Ajax de laatste 6 strafschoppen op een rij gestopt……
   Nu dus 7.
   Moet je tegen zo’n lijnkeeper een twijfelende spits, tegen Anzhi en Zwolle ging het beide mis ( slechts door een blunder ging hij er tegen Anzhi nog in), de strafschop laten nemen ?

   Aron is een profvoetballer die de verantwoording moet nemen als hij niet goed in zijn vel zit. Het is geen zomeravond voetbal !

 7. brandon

  29 maart 2014 at 10:39

  v Aart is vriend met de grootste huichelaar die bij AZ rondloopt v Rijnsoever een grotere glibber kan je je niet voorstellen.

 8. oma

  29 maart 2014 at 12:40

  van Rijnoever heeft niet met de technischestaf temaken.
  van aart wat moet je er van zeggen,z’n man is altijd goed voor de ballen op tepompen en de was tedoen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>