AZ verliest halve finale van Ajax

By
Updated: maart 27, 2014

Zijn we al bijgekomen van de teleurstelling?

18 Comments

 1. Joost

  27 maart 2014 at 23:09

  Pfff, die rode kaart van Mathias zag je toch aankomen? Daar hoef je toch geen profeet voor te zijn?

  • Gerrit Vooijs

   27 maart 2014 at 23:38

   Idd, een tactische blunder van advocaat. Mattias zat tree zijn opnieuw niet in de wedstrijd. Hij heeft al geel en advocaat laat zitten de veel beteer laat hem staan terwijl Reijnen laat zien de veel betere speler in dit soort duels te zijn.

   Onnodig verlies. Aron zal heel slecht slapen.

 2. NHN

  27 maart 2014 at 23:16

  Dit had de wedstrijd v/h seizoen moeten worden. Het seizoen is nu over en uit vrees ik.
  Je mag de handdoek niet in de ring gooien. Maar ik ben hier op het ogenblik erg kapot van.
  Vuile 020-ratten

 3. jelle

  27 maart 2014 at 23:37

  Zo zuur dit!
  Het enige positieve van deze dag is dat de skrikovski hebben gehaald als jong talent voor de jeugd . Zelfs man city en liverpool wouden hem hebben.

  Ps.
  We zullen nu morgen of dit weekend wel horen wie de nieuwe trainer gaat worden.

 4. I.pjotr3

  28 maart 2014 at 01:40

  Hopelijk gaan we niet weer meemaken dat we het hele seizoen op 3 fronten meedoen, maar uiteindelijk met lege handen staan (geen Europees ) 🙁

 5. De Zuid Amerikaanse AZ fan a.k.a. KeesK

  28 maart 2014 at 02:20

  Johannsson wéér bedankt! Heel erg jammer dit, een professionele topscorer die geen strafschoppen kan nemen.

 6. oma

  28 maart 2014 at 07:44

  ik vraag me af waarom laat je iemand die totaal uit vorm is een strafschop nemen?
  tegen Anzhi zeer matig ingeschoten tegen zwolle gemist en nu weer laten nemen.
  waar ben je dan mee bezig?

  • de echte supporter

   28 maart 2014 at 10:43

   ik snap ook werkelijk niet dat hij die strafschop ging nemen. Ik zei op de tribune al die gaat er niet in. Je ziet de uitstraling. Laat een andere hem nemen verdomme

 7. woonwagenpower

  28 maart 2014 at 08:13

  De wedstrijd van het jaar.
  Ik weet dat we niet elke wedstrijd Bjorn Kuipers als scheidsrechter kunnen krijgen, maar wat was scheidsrechter van Boekel slecht. Hij floot de wedstrijd vaak onnodig dood. Dit zowel voor 020 als voor ons. Nu zelfs met 6 mensen om de wedstrijd in goede banen te leiden, maar volgens mij zaten hun ogen vol met strube.
  van Boekel voelde totaal de wedstrijd niet aan, kwam heel onzeker over. De bond mag zich echt wel eens zorgen maken over het niveau van de arbitrage in Nederland, op een enkeling na, hou je, je hart vast in elke wedstrijd.
  van Boekel moet maar terug naar de amateurs, let wel, zesde klasse dan ongeveer.
  Hier een kaart, daar een kaart , dan geel, dan rood, dan terecht, dan onterecht, wat een idioot. Verder lijkt een vertrek van Dick Advocaat niets meer in de weg te staan, tactisch kunnen we ook gauw een betere trainer vinden. Europees voetbal wordt volgend jaar heel moeilijk, de play offs winnen haast onmogelijk, want AZ heeft drie keer zoveel wedstrijden in de benen, dan Chelsea, Tukkers, Feyenoord, Lampenkappen, Heerenveen. Dan moet deze nederlaag nog verwerkt worden in de selectie. De Europese eer hoog houden is volgend jaar waarschijnlijk voor anderen weggelegd, 020 loopt voor joker in de CL, net als de nummer twee. In de Europa league mogen PEC Zwolle en wat andere koeien koppen een rondje mee doen .
  In de toekomst wordt het voor Nederlandse clubs alleen maar moeilijker om Europees voetbal te spelen. Dit heeft te maken met geld wat een club om handen heeft, trainers die over hun top heen zijn, en alleen willen kopen,met geld wat er niet is, scheidsrechters die wedstrijden om zeep helpen en van een belabberd niveau zijn, het financieel fair play systeem veel te lang op zich laat wachten.
  Ik ga nu mijn wonden likken, straks tegen die uitgestreken arrogante 020 supporters koppen aan kijken. Want als er nog een elftal wou voetballen , dan was het AZ, maar als ik dat zeg, beginnen ze met hun smerige grijns te lachen. Ze prediken altijd mooi en aanvallend voetbal, nou van hun kant was het gisteren niet om aan te zien, zeker als je de begrotingen naast elkaar ligt. Ik mag hopen dat ze naast de Beker grijpen. AZ kan beginnen met het volgend seizoen, nieuwe trainer/coach, selectie door selecteren, aankopen doen als er in de jeugd niets voor handen is, afscheid nemen van de zwakke broeders. Volgend jaar een stuk minder wedstrijden dat is jammer voor de inkomsten bij AZ, maar spelers kunnen net als alle andere clubs werken van week tot week naar het volgende duel. Hier en daar een Beker wedstrijd, hopelijk tot en met de finale aan toe. Ik hoop niet dat Toon Gerbrands hier zijn keuze door laat beinvloeden, als er een seizoen geen Europese reisjes zijn. Alle AZ liefhebbers, uithuilen en opnieuw beginnen.

 8. Gerrit Vooijs

  28 maart 2014 at 08:17

  Dit is een enorme dreun voor AZ en de fans. Vooral de manier waarop. Met 11 tegen 10 en een strafschop bij 0-0 in een thuiswedstrijd.
  AZ zat in het zadel en de bekerfinale had AZ zo goed als in handen.
  En toch ging het gruwelijk mis. Aron en Dick bedankt, dankzij jullie gebrek aan verantwoordelijkheid maakt AZ een hele grote kans op ……….. NIETS.

  Aron had die strafschop niet moeten nemen en Dick had Mattias in de rust moeten wisselen want zijn 2e gele kaart was volkomen logisch en als je dan ziet hoeveel beter Reijnen het deed vraag ik mij alleen nog maar af waarom ?

  • woonwagenpower

   28 maart 2014 at 08:56

   Gerrit, Dick wordt wat ouder, misschien wat kalk ophoping in zijn bovenkamer, zijn keuzes zijn niet te begrijpen , er zal heel wat moeten veranderen, als we volgend seizoen weer serieus ergens om mee willen doen, te beginnen met een andere trainer die wel begrijpelijke keuzes maakt en die wel met jonge jongens durft te spelen, voor dit seizoen is de koek op. Ik wil tegen de kantine juffrouw zeggen, nog een paar keer bitterballen frituren, dan ben je ook uit die frituur lucht vandaan rond persconferenties.

  • de echte supporter

   28 maart 2014 at 10:45

   ik ben het meer dan 100% met je eens. ik heb me lopen ergeren aan het feit dat reijnen niet was opgesteld. bewijs is er weer.

 9. AZ WOMAN

  28 maart 2014 at 09:00

  Dick waarom?
  Dick verdwijn alsjeblieft.
  Dick in Leidschendam kun je zelf ook frituren.
  Dick je hebt gefaald dit seizoen,
  Dick mijn droom aan diggelen.

 10. woonwagenpower

  28 maart 2014 at 09:02

  Clubs opgelet.
  Als je wil dat je prestaties naar de verdommenis gaan?
  Moet je met Dick Advocaat in zee gaan!

  • oma

   28 maart 2014 at 10:59

   eerst psv (verleden jaar)nu az.
   naar de verd..mmenis geholpen.
   maar als ik de leiding van az was zou ik nog een jaar met hem door gaan.het is een topper,hij krijgt iedere dag nog aanbiedingen.
   van de AH,Gamma,Mediamarkt,Leen Bakker.
   maar het zijn aanbiedingen!

 11. Timon

  28 maart 2014 at 12:36

  Van Ajax kan je verliezen, maar dit Ajax….Hoe slecht moet je dan zelf wel niet zijn? Pec -Nec was niet om te gluren! Maar als hier de kampioen van Nederland zo speelt? Wat een niveau. En dan een spits die 3 ,ja 3 penalties achter elkaar mist, want die penaltie tegen Anzhi hadden jij en ik gehouden! Niemand die dan zegt: jochie ga jij eens oefenen!

 12. Maxi

  28 maart 2014 at 13:42

  toe johansson erachter ging staan wist iedereen toch al dat hij ging missen.

 13. Fabian

  28 maart 2014 at 17:58

  Sorry maar dit vind ik toch een beetje goedkoop. Natuurlijk was die pingel slecht, maar om dat de reden te geven van dit verlies is overdreven. Als ie m wel gewoon had gescoord hadden dezelfde mensen staan roepen dat het toch zo’n goede koelbloedige spits is, en hebben we het niet meer over die vorige pingels. We hebben genoeg andere kansen gehad en die vlogen er ook niet in. Avdic eersterangs kneus die we zo snel mogelijk moeten verkopen.

  Of dit is het begin van de afgang, of dit is de wake-up call die ons aan het denken zet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *