Koeman: ‘We lieten na de wedstrijd vroegtijdig te beslissen’

By
Updated: augustus 30, 2009
Koeman: 'We lieten na de wedstrijd vroegtijdig te beslissen'

Zaterdagavond heeft AZ na een zware thuiswedstrijd tegen Willem II toch drie punten meegenomen. De club uit Alkmaar staat nu weer op de eerste plek, maar toch is coach Ronald Koeman niet geheel tevreden.

Net zoals in de wedstrijd tegen RKC liet AZ het na om vroegtijdig de wedstrijd op slot te zetten. “We lieten na de wedstrijd vroegtijdig te beslissen,’ vertelde Koeman tegen de NOS. ‘Op basis van de eerste vijftien, twintig minuten hadden we eigenlijk op 3-0 moeten staan. In de tweede helft speelden we te slordig. En dan weet je het nooit, Willem II speelde gedurfd, één op één, met de lange bal. Maar achteraf moet je zeggen: ze hebben geen kans gehad.”

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>