Advocaat adviseert Gerbrands om niet naar PSV te vertrekken

By
Updated: maart 26, 2014

PSV hoopt Gerbrands vanaf begin juli te kunnen benoemen als nieuw algemeen directeur. Zelf is Gerbrands niet bereidt om er veel over te zeggen, maar dat zal Advocaat er niet van weerhouden zijn mening te ventileren. ‘Het zou doodzonde zijn als Gerbrands zou vertrekken.’

‘Ik heb PSV dan ook niet aanbevolen. Maar iedereen heeft zijn ambities en ik weet niet hoe ver die reiken bij Toon,’ aldus Advocaat tijdens de persconferentie in aanloop naar de halve finale van de KNVB Beker.

3 Comments

 1. AZ WOMAN

  26 maart 2014 at 18:36

  Dick wil natuurlijk niet voor niets nooit meer terug naar 040, dat zegt genoeg zou ik denken.

 2. De echte supporter

  26 maart 2014 at 23:12

  Ik denk dat psv voor hem geen club is. Lekker bij az blijven

 3. Poll

  27 maart 2014 at 16:53

  Ik hoop zo dat hij blijft!!!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *