AZ harkt hoop geld binnen via Europa League

By
Updated: maart 24, 2014

Het Europa League-avontuur verloopt financieel gunstig voor AZ. Tot op heden sprokkelde de Alkmaarse club al 3,6 miljoen euro bij elkaar aan wedstrijd- en startpremies.

Later dit seizoen kan AZ nog eens zes á zeven ton tegemoet zien, meldt Voetbal International. Dat bedrag heeft de club te danken aan de uitschakeling van de andere Nederlandse clubs. AZ mag de marketingpool zodoende volledig leegschudden.

AZ zal zich eveneens verzekeren van inkomsten aan de hand van kaartverkoop. De thuiswedstrijd tegen Benfica op donderdag 3 april zal worden afgewerkt in een uitverkocht AFAS Stadion. Twee weken geleden trok de krachtmeting met Anzhi Makhachkala minder dan tienduizend fans. Bron: Voetbalprimeur.nl

One Comment

  1. De echte supporter

    25 maart 2014 at 18:55

    geweldig voor de kas van az. mooi om te investeren en te sparen. maar het beste is het bericht dat het tegen benfica uitverkocht is.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>