‘PSV ziet in Gerbrands opvolger Sanders’

By
Updated: maart 24, 2014

AZ kan binnenkort een telefoontje verwachten uit Eindhoven. PSV is al druk op zoek naar een mogelijke vervanger voor Sanders, en is daarbij uitgekomen bij Gerbrands.

Onlangs heft Gerbrands al aan te geven open te staan voor een nieuwe uitdaging. Hij noemde de Premier League als een mooie omgeving om in te werken. Toch geeft VI aan dat Gerbrands ook wel openstaat voor de vacante positive in Eindhoven.

We zullen zien hoe zich dit verder gaat ontwikkelen.

13 Comments

 1. Jeroen

  24 maart 2014 at 22:08

  NEEHEEEEEEEEE opr*tten. Blijf van Gerbrands af.

 2. Silver

  24 maart 2014 at 22:24

  Toon je bent de belangrijkste man binnen AZ, maar laat PSV weten dat ze jou nooit weg kunnen halen bij ons AZ.

  • I.pjotr3

   24 maart 2014 at 22:44

   Je vergeet René Nelissen……. Net zo belangrijk!
   Of Toon onmisbaar is voor AZ, zullen we over 5 jaar pas kunnen concluderen. Hij heeft t leuk gedaan

 3. Gerrit Vooijs

  24 maart 2014 at 22:48

  Belangrijk in een succesvolle samenwerking is dat beide partijen 100% achter hun keuze staan.
  Gerbrands heeft aangegeven dat hij het tijd vindt voor een nieuwe inspireerde werkomgeving. Dit zou bv de PL kunnen zijn maar ook iets anders.

  Tja als Toon die uitdaging vindt bij PSV dan moet AZ hem uit dank voor bewezen diensten die kans gunnen.

 4. vak j

  25 maart 2014 at 02:04

  Ik ben het met Gerrit eens, Als Gerbrands aangeeft open te staan voor een nieuwe uitdaging dan is hij zo weg of wil wat wisselgeld voor de komende onderhandelingen met AZ. Lees wel dat een nieuwe uitdaging in veel gevallen te maken heeft met extra pegels. Op zich gun ik hem dat wel want hij heeft veel betekend voor AZ. Maar liever heb ik dat hij nog een paar jaar blijft.

 5. woonwagenpower

  25 maart 2014 at 07:24

  Meneer Gerbrands heeft een groot AZ hart, Meneer Gerbrands is van de club AZ gaan houden.
  Volgens mij is het geen verbetering als meneer Gerbrands naar de lichtstad gaat, of meneer Gerbrands kan daar het viervoudige verdienen, daar heeft meneer Gerbrands te veel AZ liefde voor ontwikkeld.
  Ik denk dat meneer Gerbrands zich heel erg goed thuis voelt bij AZ, hij weet wat het inhoud, kent de mensen en de organisatie, bij AZ is de druk minder hoog als bij de lampenkappen, die moeten kampioen worden. Ik begrijp meneer Gerbrands als hij geen uitdagingen meer ziet bij AZ, maar er zijn toch altijd nog uitdagingen?
  Meneer Gerbrands 040 is geen vooruitgang, maar een risico met veel meer druk vanuit de club, vanuit de media, Brussel wat nog niet klaar is met 040(onderzoeken naar gemeentelijke overheids steun zijn nog bezig).
  040 is een club wat momenteel op drijfzand staat.
  Meneer Gerbrands ik gun U het allerbeste en mooiste, maar blijf alstublieft bij AZ, en mocht U toch onverhoopt een nieuwe baan willen, dan misschien in het buitenland, U heeft al aangegeven dat Engeland uw wel aanspreekt, ik wens U succes met het invullen van uw carriëre , maar ik hoop van ganse harte dat U nog heel lang aan AZ verbonden blijft. Kunnen we niet een ruimte vernoemen naar deze meneer Gerbrands, die mede ons AZ door heel zwaar weer heeft geloodst , en we mogen inderdaad meneer Nelisse ook nooit vergeten.
  Misschien kunnen we Toon toezingen in het stadion?

  • Gerrit Vooijs

   25 maart 2014 at 08:29

   Beste wwp,
   Ongewild waarschijnlijk som je precies de uitdagingen op waar Gerbrands voor komt te staan als hij voor PSV kiest.
   Ja, het is drijfzand, ja Brussel is nog niet klaar met PSV, ja er is veel meer druk, ja er is dagelijks de media asnacht…..

   Precies het omgekeerde is het geval bij AZ. Alles pais en vree, hij kent iedereen, organisatie staat als een huis. En media aandacht dan ? Bij studio voetbal kreeg Jack van Gelder het voor elkaar om nu voor het eerst dit seizoen zeker 10 minuten aandacht te vragen voor de prestaties van AZ. Nu pas…………..

   Verliest AZ van Benfica dan zullen we weer tot volgend jaar moeten wachten voordat de heren van de NOS AZ nog een blik waardig gunnen.

   Nee, met PSV stapt Gerbrands uit de schaduw en staat hij op een groot podium.
   Dan voelt hij de druk waarvan hij zich nu stil afvraagt of hij die aan kan. Dat is hoe dan ook een enorme uitdaging.

   • woonwagenpower

    25 maart 2014 at 09:47

    Ik hou me er maar aan vast, dat meneer Gerbrands ook al twee keer heeft nee gezegd tegen die club uit de hoofdstad.

 6. AZ WOMAN

  25 maart 2014 at 07:34

  040 heeft zelfs scouts voor bestuurders, of zou de tip komen van Marcel Brands?
  Nog even en 040 wil ook onze koffie juffrouw, groen onderhoud medewerkers, schoonmaak(st)ers, lijnentrekkers, materiaalman enz.
  Marcel Brands, dat jij naar een club op drijfzand bent gegaan, moet jezelf weten, maar ga niet anderen over halen om met je mee te zinken. Dick wil er ook niet voor niets meer werken. Dick weet waarschijnlijk waar 040 werkelijk voor staat, en dan moet meneer Gerbrands straks 040 uit het moeras trekken, want zo zou Marcel Brands denken, dat heeft meneer Gerbrands ook met AZ heel goed gedaan.
  Brussel legt straks beslag op de hele 040 club, en Toon Gerbrands mag het op welke manier dan ook opknappen.
  Meneer Gerbrands U hoort Bij AZ.

 7. oldfan

  25 maart 2014 at 08:06

  Belangrijkste man van AZ. N gouden greep in de tijd van Dirk. Na eerst onze TD te hebben weggekaapt komen ze nu voor onze algemeen directeur. Onze successen zijn er mede door hem. AFBLIJVEN zou ik zeggen. Naar het buitenland o.k. maar niet in nederland…….

 8. Jay

  25 maart 2014 at 09:28

  Het lijkt mij dat Gerbrands het zo naar zijn zin heeft bij AZ, dat hij alleen weg gaat voor een hele grote stap hogerop. Dat zal dan het buitenland zijn en niet meer in Nederland.

 9. Derek

  25 maart 2014 at 09:59

  Kunnen die gasten nou niks zelf?

 10. oldfan

  25 maart 2014 at 13:04

  Toon Gerbrands is een winner. In zijn carierre heeft hij menig resultaat bereikt. AZ in een zeer moeilijke tijd toch weer op de kaart gezet. Laten vooral ook de financiele man de hr Nelissen niet vergeten want ook hij is goud waard voor onze club. Met deze 2 heren aan het roer heb je als supporter altijd het idee wat er ook op ons afkomt wat er ook gebeurd zij blijven rustig houden overzicht en nemen de goede beslissingen.
  Wat zeer jammer zou zijn is dat als Toon weg zou gaan Az niet gaat instorten maar dat we nooit meer van zijn niet geringe kwaliteiten gebruik kunnen maken waardoor we een steeds stabilere en weer toonaangevende club kunnen worden. Ook als je hoort dat hij door het hele gebouw te vinden is en overal een praatje maakt zodat hij weet wat er leeft binnen de club dat noem ik betrokkenheid. Daar hoort een klassevoorzitter bij en dat is hij.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *