Update: Luijckx dichtbij overgang naar Freiburg

By
Updated: augustus 28, 2009
Luijckx dichtbij overgang naar Freiburg

De Nederlandse kampioen AZ raakt haar centrale verdediger Kees Luijckx waarschijnlijk kwijt aan het naar de Bundesliga gepromoveerde SC Freiburg. De oud-speler van Excelsior heeft inmiddels een aanbieding gekregen om naar de promovendus te komen.

Luijckx zal deze zomer niet vertrekken bij AZ. De verdediger van AZ kwam niet tot een akkoord met de Duitse club Freiburg. Eerder bereikte AZ wel een akkoord met de club uit de Bundesliga.

Luijckx was gisteren afwezig bij de training van de Alkmaarders om bij zijn nieuwe werkgever rond te kijken. De Bundesligist zag de verdediger vorig jaar schitteren tijdens de met 4-0 gewonnen oefeninterland van Nederland B tegen Duitsland.

De speler zal vandaag een besluit nemen over het aanbod van de roodzwarten. Coach Ronald Koeman heeft de speler meer dan eens laten weten dat hij uit mag zien naar een nieuwe club. Dat maakt het nog waarschijnlijker dat Luijckx zal vertrekken. Bron: Voetbalcentraal.nl

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>