Berghuis was al bezig met Ajax: ‘Wedstrijd van het jaar’

By
Updated: maart 24, 2014

Steven Berghuis geeft toe dat hij zondag in de wedstrijd tegen PEC Zwolle (2-1 winst) al bezig was met de bekerwedstrijd tegen Ajax. De vleugelspeler van AZ zag hoe zijn ploeg met verzuimde de 3-1 te maken. Volgens Berghuis had dat onbewust met de halve finale van de beker te maken.

“Het is de wedstrijd van het jaar”, begint Berghuis tegenover FOX Sports over de halve finale tegen Ajax. “Tegen PEC hadden we de 3-1 moeten maken, maar onbewust namen we gas terug. Het had waarschijnlijk met die komende wedstrijd te maken. Nu hebben we het onszelf nog heel moeilijk gemaakt.” Bron: Soccernews.nl, bron foto: AZ.nl

4 Comments

 1. Harry

  24 maart 2014 at 13:25

  Ik hoop dat je het donderdag ook laat zien Steven

 2. De echte supporter

  24 maart 2014 at 19:00

  Ik begrijp dat donderdag zeker mee speelt, maar we moeten wel iets volwassener worden. Voor het zelfde geld ramt pec er wel één bij ons in het doel.

 3. I.pjotr3

  24 maart 2014 at 20:00

  Nog geen nieuws uit 020…….
  Normaal gesproken komen de neusjes wel met een of ander bod op een speler vlak voor de wedstrijd.
  In ieder geval heeft de selectie wat goed te maken na de 4-0 nederlaag in de graftombe

  • Jeroen

   24 maart 2014 at 20:12

   haha precise.. Vorig jaar kwam toch ineens interesse in Maher om de hoek? Het jaar daarvoor was het Moisander…. Kansloos figuur die De Boer.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>