Vejinovic tekent voor 3 seizoenen bij Heracles Almelo

By
Updated: augustus 28, 2009
Vejinovic tekent voor 3 seizoenen bij Heracles Almelo

Marko Vejinovic speelt de komende drie seizoenen voor Heracles Almelo. Daarnaast hebben de Tukkers een optie voor nog een seizoen opgenomen.

De 19-jarige middenvelder is afkomstig van landskampioen AZ. Vorig seizoen maakte hij er zijn debuut in de Eredivisie. Vejinovic, geboren in Amsterdam en tot vorig jaar bekend onder de achternaam Matic, speelde voor de amateurverenigingen Voorland en Zeeburgia en hij kwam in de jeugd uit voor FC Utrecht en Ajax. Daarnaast heeft hij 17 interlands voor Oranje onder 19 achter zijn naam staan, waar hij ook aanvoerder is.

Bij AZ zou hij dit seizoen niet op een basisplaats kunnen rekenen. Zelf wilde hij wel aan spelen toekomen, waardoor hij een aanbieding om zijn contract te verlengen, afgelopen maand nog opzij schoof.

“Marko is een zeer talentvolle middenvelder, een nummer tien. We zijn erg blij dat hij voor ons kiest, want er waren meerdere mooie clubs in hem geïnteresseerd, zelfs uit het buitenland. Marko is een uitstekende versterking voor ons en hij is enorm gedreven om er iets moois van te maken bij Heracles Almelo”, aldus directeur Nico-Jan Hoogma van Heracles Almelo in een officieel persbericht.

Daarin zegt Vejinovic zelf. “Ik wil me fysiek en tactisch doorontwikkelen bij een mooie club met een goede spelersgroep en een fantastische trainer.” Bron: elfvoetbal.nl

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *