AZ houdt Overtoom aan zijn contract

By
Updated: maart 19, 2014

Overtoom, vorig jaar tijdens de winterstop nog gehaald van Heracles, lijkt op een zijspoor te zijn beland. De middenvelder heeft sinds december geen speelminuten meer gemaakt, en zelfs Haye lijkt hem in de pikorde te hebben gepasseerd.

Toch zal AZ hem aan zijn contract houden en niet zomaar laten vertrekken. Het is namelijk nog onduidelijk wie de nieuwe trainer gaat worden, en dat moet eerst duidelijk worden gemaakt voordat invulling aan de selectie wordt gegeven. Bron foto: AZ.nl

12 Comments

 1. Leo

  19 maart 2014 at 18:33

  En de nieuwe trainer ziet plotseling dat Overtoom heel veel aan een toekomstig AZ kan bijdragen …. ? In zijn spaarzame wedstrijdminuten bij AZ heeft Overtoom helaas laten zien dat AZ voor hem net een niveau te hoog is. Zijn toekomst lijkt buiten Alkmaar te liggen en daarom is ontbinding van zijn contract/verkoop een goede optie.

 2. De echte supporter

  20 maart 2014 at 06:48

  Leo ik ben het er mee eens. Zijn toekomst ligt niet bij az. Ik had meer van hem verwacht, maar ik heb weinig gezien. Ontbindt het contract az dan kan hij ook verder en heben wij geen loonkosten meer. Soms heb je een miskoop

 3. oma

  20 maart 2014 at 07:56

  die jongen heeft een fout gemaakt,hij had lekker bij Heracles moeten blijven,daar was hij de gevierde man.
  maar wie kan in de toekomst kijken?

  • NHN

   20 maart 2014 at 11:03

   Precies,bij Heracles een ster. Hier bij AZ (waar hij tenslotte toch vandaan komt), mislukt. Ik had dat helemaal niet verwacht,dacht dat hij een aanwinst zou zijn. Maar hij had lekker bij Heracles moeten blijven,daar paste hij goed.
   Ik heb niks tegen Overtoom,maar ik moet eerlijk zeggen dat ik ‘m ook niet zie knokken voor een basisplaats.
   AZ heeft gekozen voor Haye, dus ga daar mee verder.
   Overtoom niet verhuren (krijg je dat weer), maar gewoon voor een schappelijke prijs verpatsen aan een Australische club (die kopen wel vaker uitgerangeerde Nederlanders) of een club in een zandbak.

   • oma

    20 maart 2014 at 12:00

    of terug naar Heracles,die schijnen met een heleboel spelers tezitten waar hun contract van afloopt.

 4. Maxi

  20 maart 2014 at 11:16

  mark van Bommel gaat ze trainer/coach binnenkort halen. is dat geen goede trainer voor AZ?

  • oma

   20 maart 2014 at 12:02

   je geef zelf het antwoord al.
   deze jongen heeft nog niets bewezen als trainer.
   kan hij met jeugd werken kan hij een elftal opbouwen?

  • Jeroen

   20 maart 2014 at 12:24

   Vreselijke vent is dat zeg.. Daarnaast nog niets gepresteerd als trainer. Een club als AZ mag toch wel wat ervaring eisen.

 5. Maxi

  20 maart 2014 at 12:25

  maar frank de boer had ook nog niks bewezen!!!!

 6. Maxi

  20 maart 2014 at 12:44

  Ik denk dat van bommel een hele goed kan worden

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>