‘Talentvolle keeper wijst Ajax af en kiest voor Twente of AZ’

By
Updated: maart 19, 2014

De zeventienjarige Joël Drommel speelt op het moment nog voor de amateurs van IJsselmeervogels, maar maakt mogelijk spoedig zijn opwachting bij een Eredivisieclub. FC Twente en AZ lijken de grootste kanshebbers om de talentvolle keeper in te lijven; Ajax werd afgewezen door Drommel.

De jeugdige doelman kreeg de mogelijkheid om op stage te komen bij de regerend landskampioen, maar volgens De Telegraaf zag hij daar niets in. Drommel, die pas enkele seizoenen onder de lat staat en drie jaar geleden nog als veldspeler actief was, kan naar Alkmaar of Enschede verkassen. Dinsdagvond speelde hij al met Jong AZ mee tijdens een vriendschappelijke wedstrijd.

De 1,90 meter lange Drommel kan goed meevoetballen en zou daarom precies in het plaatje passen dat de beleidsbepalers van AZ geschetst hebben. De club uit Noord-Holland wil de belofte op korte termijn een contract aanbieden, maar ook Twente hoopt Drommel te kunnen vastleggen. De Tukkers leggen de jonge sluitpost naar verluidt een verbintenis voor drie seizoenen voor. Feyenoord, PSV, FC Utrecht en Vitesse zouden eveneens interesse hebben gehad, maar vissen net als Ajax achter het net. Bron: Voetbalzone.nl

5 Comments

 1. de echte supporter

  19 maart 2014 at 10:08

  AZ als hij zo goed is, binnenhalen…….

 2. woonwagenpower

  19 maart 2014 at 14:10

  Heel verstandig van Drommel om niet naar Amsterdam te gaan. Een juiste beslissing!
  Hopen dat hij een contract wil tekenen bij ons mooie AZ.

 3. I.pjotr3

  19 maart 2014 at 19:40

  Heb je toppertje Nick Olij en hobby Verhulst in huis, haal je nog een keeper.
  Zou eens gaan kijken voor n links en rechts buiten……….. :-(

 4. Gerrit Vooijs

  19 maart 2014 at 21:13

  Kennelijk maken Nick Olij en Hoby Verhulst geen geweldige indruk op de maandagavond. AZ trekt talenten aan die later mogelijk weer geld op kunnen leveren.
  Als Ajax en Twente achter hem aan zitten heeft hij indruk op hun scouts gemaakt.

  Dat zegt allemaal natuurlijk nog helemaal niets want de komende 2-3 jaar zullen van belang zijn of hij zal slagen. Verhulst en Olij mogen hun conclusies trekken: zij moeten op korte termijn verbeteren.

 5. oma

  20 maart 2014 at 07:58

  volgens soccernews gaat hij naar twente.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>