Beerens: ‘Wij spelen gewoon ons eigen spel’

By
Updated: maart 18, 2014

Donderdag hoopt AZ zich ten koste van Anji FC te plaatsen voor de kwartfinale van de Europa League. Aanvaller Roy Beerens beseft dat de Alkmaarders nog een zware wedstrijd te wachten staat in Moskou.

“Ik verwacht een slecht veld, wat minder weer en zij spelen toch thuis dus zullen iets meer moeten komen”, blikt Roy Beerens bij RTV Noord-Holland vooruit op de return tegen de Russen. “Wij moeten daarop wachten en profiteren van hun fouten.”

“Wij spelen gewoon ons eigen spel”, vervolgt de rappe aanvaller. “Daar hebben we resultaat mee geboekt, dus dat zullen we nu weer doen. Anji speelt heel verdedigend, maar kan er snel uitkomen. Dat hebben ze hier in Alkmaar ook gedaan en daarmee kregen ze toch een paar goede kansen. Wij hadden het daar moeilijk mee en daar zullen we ons nu tegen moeten wapenen.”

“Als beide ploegen gaan verdedigen, wordt het een saai potje voor de kijker”, beseft Beerens. “Maar wij gaan erheen voor een resultaat en dat is het belangrijkste. Wij gaan proberen een uitdoelpunt te maken en hen op die manier te slachten.” Bron: Elfvoetbal.nl

5 Comments

 1. I.pjotr3

  18 maart 2014 at 22:45

  Dan hoeven we niet veel te verwachten als Beerens zijn eigen spel gaat spelen.

 2. Oud

  18 maart 2014 at 22:48

  “Eigen spel” houdt in dat Anzji in de laatste seconde de beslissende maakt. Waarschijnlijk scoort hun keeper, of mogelijk zelfs de trainer of materiaalman.

 3. De echte supporter

  18 maart 2014 at 23:08

  Eigen spel is 94 minuten de kans hebben om door te gaan en dan bijna tijdens het affluiten een tegen doelpunt krijgen.
  Laten we met verstand spelen, misschien helpt dat

 4. Timon

  19 maart 2014 at 14:00

  Die bitterbal loopt zich al weer in te dekken tegen de uitschakeling: Rusland zo sterk etc etc,, Neem toch toch eens afscheid van ouderwetse generatie! Ga eens voor wat fris!!!

 5. oma

  20 maart 2014 at 08:01

  gelijk heb je jongen blijf je eigen spel spelen en geef de wedstrijd in de laatste seconden weg.
  vol houden hier mee toppertje.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *