‘Gudelj op de radar Van Gaal’

By
Updated: maart 17, 2014

Gistermiddag stond de topper FC Twente – AZ Alkmaar (2-1) op het programma . Aandachtig toeschouwer was de bondscoach van het Nederlands elftal, Louis van Gaal.

Na het wegvallen van Kevin Strootman in de WK-selectie als gevolg van de eerder deze week opgelopen kruisbandblessure, heeft Van Gaal gisteren Nemanja Gudelj van AZ bekeken, meldt de Telegraaf.

Gudelj, die twee weken terug debuteerde voor Servië in de interland tegen Ierland, gaf deze week aan dat hij een avontuur bij Oranje wel ziet zitten. Doordat zijn opwachting voor Servië een oefeninterland betrof, kan de middenvelder van AZ alsnog zijn opwachting maken voor Oranje. Bron: Elfvoetbal.nl

One Comment

  1. woonwagenpower

    17 maart 2014 at 16:59

    Ik gun Gudelj zijn uitverkiezing, ik zou het leuk vinden.
    Maar zolang Dick Advocaat hier aan het roer staat, ontwikkelt geen enkele spelers zich naar een hoger niveau. Onder Dick Advocaat staan spelers stil in hun ontwikkeling, dit gaat ons op den duur geld kosten, als Dick niet gauw vertrekt.
    Het is voor spelers ook niet aantrekkelijk om naar AZ toe te komen zolang Dick Advocaat de scepter zwaait, Dick heeft elf basis knuffels,dan heeft Dick nog een paar vaste reserve knuffels en de rest heeft hij nauwelijks of geen ogen en oren voor!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *