Champions League loting biedt mogelijkheden voor AZ

By
Updated: augustus 27, 2009
CL: AZ in groep H tegen Arsenal

De selectie van AZ zal met een redelijk tevreden gevoel de loting voor het nieuwe Champions League-seizoen hebben gadegeslagen. De ploeg van Ronald Koeman kreeg met Arsenal weliswaar de onvermijdelijke sterke opponent, maar zal zich beseffen dat er tegen de Griekse kampioen Olympiakos Piraeus en de Belgische titelhouder Standard Luik kansen liggen om door te stoten naar de achtste finales.

Groep H

Arsenal

AZ Alkmaar

Olympiakos

Standard Luik

Het volledige programma
Wo. 16-09 Olympiakos Piraeus – AZ
Di. 29-09 AZ – Standard Luik
Di. 20-10 AZ – Arsenal
Wo. 04-11 Arsenal – AZ
Di. 24-11 AZ – Olympiakos Piraeus
Wo. 09-12 Standard Luik – AZ

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>