Gebrands heeft ambitie: ‘Engeland interessante optie’

By
Updated: maart 15, 2014

Advocaat gaf afgelopen week Gebrands het advise om lekker bij AZ te blijven. ‘Hij krijgt het nergens beter dan hier.’ Maar Gebrands heeft ambitie. Ondanks dat de directeur graag nog enkele jaren in Alkmaar blijft, ziet hij een Engels avontuur ook wel zitten.

‘Ik ben altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen. En vaak zoek ik die uitdagingen ook wel in een verrassende hoek. Een buitenlandse club is uniek, er is bijvoorbeeld nog nooit een Nederlandse directeur in Engeland actief geweest. Elke uitdaging met perspectief en ontwikkelingsmogelijkheden is voor mij interessant, dus ook Engeland.’

Voorlopig zal er weinig veranderen, want Gebrands gaat eerst nog met AZ praten over een verlenging. ‘Misschien over een paar jaar, maar ik ga eerst nog met AZ om de tafel zitten om over de toekomst te praten.’ Bron foto: Soccernews.nl

11 Comments

 1. Chris

  15 maart 2014 at 14:35

  Belangrijkste man binnen AZ!

  • Jeroen

   15 maart 2014 at 14:41

   Zeker weten! Ik zou het een ramp vinden als hij vertrekt.

 2. woonwagenpower

  15 maart 2014 at 15:23

  Dankbaar is nog een veel te klein woord, voor wat meneer Toon Gerbrands tot nu toe heeft gedaan voor AZ. Ik hoop dat hij nog in lengte van jaren bij AZ blijft, maar ik begrijp ook zijn gedachte wel. Alleen op de winkel passen vindt meneer Gerbrands niet voldoende, er moeten uitdagingen voor meneer Gerbrands aanwezig zijn. Ik hoop dat er bij AZ nog voldoende uitdagingen aanwezig zijn om het meneer Gerbrands naar de zin te maken. Die club uit de lichtstad zou hem graag binnen hengelen, maar ik denk dat meneer Gerbrands een goot AZ hart heeft, hij heeft gelukkig in het verleden ook voor die functie bedankt in Amsterdam.
  Meneer Gerbrands tot nu toe grote dankbaarheid en als het aan mij ligt, blijft u tot in 2040 directeur van de mooiste club van Nederland, AZ.

 3. Timon

  15 maart 2014 at 17:11

  Zal best belangrijk zijn geweest tijdens afwikkeling DSB affaire, daarvoor gespreid bedje bij Scheringa.Verder ook verantwoordelijk voor elftal,dat er nu staat. Een wedstrijd of 6,7 net een punt of 6 meer dan Cambuur! ( met alle respect!). Kortom een en ander wel in de juiste proporties blijven zien! En anders moet deze saaie dominee ergens anders gaan kijken.

  • I.pjotr3

   15 maart 2014 at 22:17

   Gelukkig een saaie dominee, er zijn genoeg paters die hun club naar de verdommenis hebben geholpen, en alleen nog bestaan dankzij gemeentelijke steun.
   Een club in een dunbevolkte kop van noord Holland kent zijn plaats.
   Eens in de tien jaar een prijsje en leuk mee draaien in de subtop, meer zit er niet in………. Maar dankzij Toon met een gezonde huishouding.

  • Gerrit Vooijs

   15 maart 2014 at 23:40

   Juist Timon wel alles in de juiste proporties blijven zien.
   AZ strijdt on maart nog mee in de Europa League, De Beker en om de play offs. Dat is met de begroting van AZ een geweldige prestatie.

   AZ staat er financieel zo goed voor dat het spelers kan aantrekken die voor clubs als AZ normaal gesproken niet mogelijk zijn.
   Gerbrands is het boegbeeld van AZ. Natuurlijk zal hij ook fouten hebben gemaakt maar waar gehakt wordt daar vallen spaanders !

   • De echte supporter

    16 maart 2014 at 09:58

    Gerrit zo zie ik het ook. Ik hoop dat hij nog een lange tijd aan az blijft verbonden

 4. paddyk

  16 maart 2014 at 04:02

  Eerst volgende wedstijd toon toezingen!
  Heeft AZ er wel door geholpen.
  Mee eens?

 5. Timon

  16 maart 2014 at 10:36

  Spelers kan aantrekken? Welke dan? Gudelj vooruit,maar rest toch niets?

  • Gerrit Vooijs

   16 maart 2014 at 12:24

   Gudelj idd, maar ook Henriksen en Aron Johannsson. Voor het nieuwe seizoen toont AZ ook interesse in Hupperts, En Zyech. Dit zijn type spelers die voor Heerenveen, Groningen en bv Utrecht niet meer haalbaar zijn. En zo moet je wel naar AZ kijken. Je mag AZ met 17000 toeschouwers vergelijken met Ajax 55000, Feyenoord 50000, PSV 35000, Twente 30000 of Vitesse met een zeer krachtige sponsor.

   Misschien s dat FF wennen maar zolang AZ geen nieuwe suikeroom heeft die de begroting optilt naar 40-45 miljoen kan AZ zich niet meer meten met die clubs.
   Want onder Dirk had AZ een begroting die sluitend werd gemaakt. Officieel is het nooit bevestigd maar het is becijferd dat AZ in die jaren tussen de 30-40 miljoen heeft uitgegeven.

   Dan heb je wel ff iets anders op het veld staan natuurlijk.

   • woonwagenpower

    16 maart 2014 at 17:23

    En zo is het, dat heb je prima verwoord.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>