Definitief: Elm tekent voor 4 jaar bij AZ

By
Updated: augustus 27, 2009
Definitief: Elm tekent voor 4 jaar bij AZ

Eindelijk! Rasmus Elm heeft de knoop doorgehakt en een contract voor vier jaar getekend bij de Nederlandse kampioen. Later op de dag zal de medische keuring plaatsvinden maar ze verwachten geen problemen. Met de transfer is ongeveer 3 miljoen euro gemoeid.

Iedereen in Zweden verklaart Rasmus Elm voor gek dat hij naar Nederland verkast. Rasmus Elm had volgens zijn zaakwaarnemer aanbiedingen uit de Premier League en de Serie A. In Zweden wordt hij gezien als het grootste talent na Zlatan Ibrahimovic. Toch raakte hij na een bezoek in Alkmaar onder de indruk van AZ en dit heeft geresulteerd in een contract.

Na Zatan Ibrahimovic geldt Rasmus Elm als ‘het grootste talent van Zweden’, zo luidde onlangs het oordeel van de Zweedse bondcoach

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *