Advocaat geniet van AZ: ‘Hoop energie en dreiging in ons spel’

By
Updated: maart 10, 2014

Advocaat kon tevreden terugkijken op het duel tegen Heracles. We hadden ook nog wat goed te maken, want uit in Almelo werd het 2-0. ‘We begonnen direct goed. Het efltal wist wat ze moesten doen. Er zat een hoop energie en dreiging in ons spel’, aldus Advocaat.

‘In de tweede helft stond Heracles goed georganiseerd. Het blijft lastig om daar doorheen te komen maar we maken toch twee doelpunten. De manier waarop we gespeeld hebben en de vreugde die we uitstraalden, is vooral leuk om naar te kijken, ook voor ons als staf.’

4 Comments

 1. woonwagenpower

  10 maart 2014 at 14:27

  Ook wij hebben genoten Dick, wij genieten er ook van als je duidelijker vertelt waar je toekomst ligt, daar heeft in eerste instantie toch, de selectie, assistent trainers, bestuur, rvc, sponsors, vrijwilligers, supporters toch inmiddels wel recht op .
  Kom op Dick, trek de stoute schoenen aan en maak bekend wat je gaat doen!

 2. NHN

  10 maart 2014 at 19:05

  Nu ook laten zien tegen die Russen. Die hebben een andere spelopvatting als RKC of Heracles, die nog proberen te voetballen.
  Kan een heel vervelende wedstrijd worden. AZ moet zich niet van de wijs laten brengen,en hopelijk komen die energie en dreiging daar ook tot z’n recht.
  Niet in de counter trappen van die Russen,en hopelijk snel scoren.

  • Gerrit Vooijs

   10 maart 2014 at 21:09

   Die Russen hebben tegen Genk laten zien dat zij heel geduldig kunnen wachten om dan in de counter toe te slaan. Ik verwacht idd dat het een heel vervelende wedstrijd gaat worden. AZ moet de nul bewaren en met 1-0 of 2-0 winnen. Dat is een heel moeilijke opdracht.
   Mocht AZ de volgende ronde halen dan is AZ de underdog en mag het zelf gaan counteren.

 3. vak j

  10 maart 2014 at 21:15

  Beste Dick, als je zo geniet van dit AZ snap ik niet waarom er nog geen keuze is gemaakt door jou. Iemand die zo lang wacht geniet toch niet zo heel erg lijkt mij……?
  Of wacht je eerst op 13 en 27 maart?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *