Jaliens rekent niet meer op vertrek bij AZ

By
Updated: augustus 24, 2009
Jaliens rekent niet meer op vertrek bij AZ

De kans dat Jaliens tijdens deze transferperiode gaat vertrekken is bijna nihil. De AZ verdediger heeft twee aanbiedingen uit de Bundesliga afgezegd. “Er spelen wel wat dingetjes, maar dat is meer in het geruchtencircuit,” aldus Jaliens.

De verdediger aasde sinds enkele maanden op een vertrek naar een andere competitie. Toch is hij niet teleurgesteld dat het uiteindelijk niet zo is gelopen. “Ik vind het niet erg, mocht ik niet wegkomen. Een transfer was vanaf het begin ook geen must. Het was meer; als er iets moois zou komen voor mij en mijn gezin, had ik er oren aar. Aan de andere kant ben ik op mijn plek bij AZ.”

Toch had Jaliens niets te klagen over geïnteresseerde partijen. Ondanks zijn geschatte marktwaarde tussen de 1.5 en 2.5 miljoen euro had hij toch interesse van twee bundesliga clubs. “Twee Bundesligaclubs wilden me hebben. Maar dat vond ik de moeite niet waard. Het totaalplaatje moet kloppen, maar dat gold in dit geval niet. Vandaar dat die clubs voor mij niet interessant waren.”

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *