Gudelj verwacht Europese top te halen

By
Updated: maart 5, 2014

Gudelj maakte afgelopen zomer de overstap van NAC naar AZ, en heeft snel zijn draai gevonden. Hij is nu al een van de belangrijkste schakel in het elftal van Advocaat. De middenvelder verwacht overigens dat de Europese top wel haalbaar is.

‘Of ik binnen twee seizoenen in de Europese top speel? Dat is mogelijk, als ik mezelf op elk vlak blijf ontwikkelen. Zowel aanvallend als verdedigend, qua handelingssnelheid en kracht en in het coachen,’ aldus Gudelj tegenover VI.nl.

Gudelj had al eerder kunnen kiezen voor het buitenland, want in zijn periode bij NAC had Fiorentina ook interesse getoond. ‘In heb begin heb ik even getwijfeld of het niet beter was geweest naar Fiorentina te gaan. Grotere club hoger salaris, veel aandacht. Is allemaal aantrekkelijk, maar je komt daar waarschijnlijk op de bank terecht. Op mijn leeftijd moet je gewoon voetballen.’

4 Comments

 1. Gerrit Vooijs

  5 maart 2014 at 22:12

  Nu nog een echte 10 tussen Gudelj en Ortiz en hij zal nog beter gaan functioneren.
  Uiteindelijk onhoudbaar voor AZ maar hij levert AZ natuurlijk wel een mooi bedrag op ;-)

 2. De echte supporter

  5 maart 2014 at 23:20

  Klopt uiteindelijk kan hij een mooi bedrag opleveren. En wij als supporters kunnen ook van hem veel plezier hebben

 3. NHN

  6 maart 2014 at 11:32

  Laat ‘m eerst nog maar een paar prijzen pakken bij AZ.

 4. Keps

  7 maart 2014 at 09:48

  Verstandige jongen en een geweldige voetballer.

  Maar dat is alleen maar mijn mening he???? ;-)

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>