Ortiz mist interland tegen Costa Rica

By
Updated: maart 3, 2014

Celso Ortiz heeft zich met een beenblessure moeten afmelden voor de nationale ploeg van Paraguay, meldt AZ. De middenvelder van AZ raakte zondag tegen RKC Waalwijk (4-0) geblesseerd.

De afmelding is een hele zure voor Ortiz. Na vier jaar afwezigheid werd hij voor het eerst weer eens opgeroepen bij La Albirroja. Op 17 november 2010 speelde Ortiz zijn laatste interland. Woensdagavond (lokale tijd) speelt Paraguay in en tegen Costa Rica.

Ortiz heeft zich onder Dick Advocaat in de basis bij AZ gespeeld en is daardoor ook op de radar van bondscoach Victor Genes verschenen. Ortiz liet zich zondag na 63 minuten vervangen door Donny Gorter. Op dat moment stond de 4-0 eindstand al op het scorebord. Hoelang Ortiz moet herstellen heeft AZ nog niet bekendgemaakt. Bron: Voetbalprimeur.nl, bron foto: Soccernews.nl

Update

Volgens Soccernews blijft Ortiz uit voorzorg thuis. Hij had tijdens het duel tegen RKC wat last van zijn hamstring, en werd tijdig gewisseld. Of de middenvelder komend weekend inzetbaar is tegen Heracles is nog onduidelijk.

6 Comments

 1. AZ WOMAN

  3 maart 2014 at 11:09

  Dat is vervelend voor Celso, ik hoop dat het gauw genezen is, Celso beterschap toegewenst.

 2. woonwagenpower

  3 maart 2014 at 12:07

  Wat Ortiz er op kan smeren is strube.

 3. De Zuid Amerikaanse AZ fan a.k.a. KeesK

  3 maart 2014 at 12:26

  Que puta!!! 🙁

 4. woonwagenpower

  3 maart 2014 at 12:38

  Que puta betekent volgens mij iets van “die slet” dus ik begrijp je niet.

  • De Zuid Amerikaanse AZ fan a.k.a. KeesK

   3 maart 2014 at 12:53

   Dat wordt hier voor van alles en nog wat gebruikt als krachtterm net zoals in Nederland bepaalde woorden met een letterlijke betekenis als krachtterm voor andere zaken wordt gebruikt. Wil je het netjes zeggen dan is het “que lastima”. Als Ortiz nog een beetje Paraguayaan is dan weet hij dat in Paraguay het plan vaak wat anders loopt dan gedacht.

   • woonwagenpower

    3 maart 2014 at 12:59

    Oke, dank voor je uitleg.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *