Advocaat geniet van AZ: ‘Wij dicteerde het spel’

By
Updated: maart 3, 2014

Advocaat was een tevreden man na de simpele overwinning op RKC Waalwijk (4-0). ‘Het plezier straalde van ons spel af. Dit was een leuke wedstrijd om naar te kijken, ook als coach. RKC is normaal gesproken een stugge ploeg, maar wij hebben ze geen kans gegeven. AZ dicteerde het spel.’

Koeman daarentegen was een stuk minder tevreden over het spel van zijn ploeg. ‘Als je elkaar in de steek laat op het veld, dan weet je dat het heel moeilijk gaat worden. Wij waren echt heel slecht en stonden allemaal als eenlingen op het veld. En tegen AZ heb je dan geen schijn van kans.’

4 Comments

 1. woonwagenpower

  3 maart 2014 at 10:09

  Advocaat geniet van AZ.
  Ik geniet nog meer van AZ zonder Advocaat.

 2. oma

  3 maart 2014 at 12:24

  ik genoot ook van az,tot dat die bitterbal in beeld kwam.

 3. iPjotr3

  3 maart 2014 at 18:23

  Lekker makkelijk tegen n onthutsend zwak RKC
  Als Advokaat met z’n grote bek 27 mrt maar wint
  DAN GAAT HET OM DE KNIKKERS

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *