Viergever waakt voor onderschatting

By
Updated: februari 27, 2014

AZ moet donderdagavond geduldig zijn tegen Slovan Liberec. Dat zegt Nick Viergever, maker van de 0-1 op Tsjechische bodem. Trainer Dick Advocaat vindt dat zijn ploeg scherper voor de dag moet komen dan zondag tegen Ajax.

Slovan Liberec hing vorige week in de eerste wedstrijd bijna negentig minuten voor de pot. Lange tijd leek het erop dat AZ met 0-0 weer naar Nederland zou gaan, totdat Viergever in de slotminuten alsnog voor een goal zorgde. De verdediger blijft echter waakzaam.

“Slovan zal maar één keer counteren”, zegt aanvoerder Viergever tegen het Algemeen Dagblad. “Dan staat het 0-1 en dan kan het nog raar lopen. En als het bij rust nog 0-0 staat, dan zullen ze toch wel moeten. Het wordt niet eenvoudig.” AZ moet dus geduld hebben. “Precies zoals we in Tsjechië speelden.” Bron: Voetbalprimeur.nl

2 Comments

  1. vak j

    27 februari 2014 at 18:45

    Welke onderschatting?? Zoals AZf en toe speelt mag er op geen enkel moment sprake zijn van onderschatting. OOK NIET AANSTAANDE ZONDAG!! Voor iedere wedstrijd moeten ze er tegenaan, spelers genoeg!

  2. de echte supporter

    28 februari 2014 at 08:51

    klopt je mag en moet NOOIT je tegenstander onderschatten

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *