‘West Bromwich Albion wil Gudelj overnemen van AZ’

By
Updated: februari 25, 2014

Gudelj, pas enkele maanden in dienst van AZ, kan mogelijk deze zomer de overstap maken naar de Premier League. De middenvelder kent een zeer goede start in Alkmaar, en dat is de PL-club ook opgevallen.

Soccernews weet te melden dat de club waarschijnlijk deze zomer zaken wil gaan doen met AZ. Of de club uit Alkmaar openstaat voor een vertrek is nog onduidelijk. Gudelj heeft nog een contract voor meerdere jaren, dus WBA moet wel diep in de buidel tasten.

5 Comments

 1. AZ4Altijd

  25 februari 2014 at 19:56

  Flink dokken, en dan ook goed investeren in nieuw spul. Spul wat zich ook al heeft bewezen in NL of elders. Niet weer een JONG ”Wereld” talent, want daar hebben we er velen van gezien , die ook keihard flopten. Want als het jonger is dan 22, kun je ook spelers van JONG AZ door laten stromen. Dus paar zeer gerichte en directe versterkingen, voornamelijk scorend vermogen en verder aanvullen met eigen jeugd. Zowiezo een selectie van minimaal 18 man, liefst 22, zodat je goed kunt rouleren met je spelers, zodat het verschijnsel MOE zijn niet echt mogelijk is.

 2. joost

  25 februari 2014 at 20:17

  was te verwachten. Minimaal 15 miljoen. Anders niet doen. Wordt steeds meer waard!

 3. Gerrit Vooijs

  25 februari 2014 at 20:43

  Idd, bij eventuele verkoop ervaren spelers met scorend vermogen binnenhalen.
  Als opvolger van Gudelj Toornstra halen. Kost ook een paar centen ( contract tot 2017) maar dan haal je wel een dynamische middenvelder met scorend vermogen binnen.
  Als op volger van Gudmundsson zou ik een gooi doen naar De Leeuw.
  Als Beerens vertrekt dan Hupperts halen.
  3 dynamische spelers met scorend vermogen, dat is precies wat aan de huidige selectie ontbreekt.

 4. oldfan

  26 februari 2014 at 08:21

  Het zijn maar geruchten. Deze speler heeft niet voor niets gekozen voor AZ. Hij wil voorlopig nog in Nederland blijven om zich verder te ontwikkelen in het kielzog van zijn familie. Hij is nog jong en zal de stap zeker over een paar jaar gaan maken. Dan brengt hij nog veel meer op dan het lullige bedragje die ze nu op kunnen brengen.

  • I.pjotr3

   26 februari 2014 at 17:23

   Zo is het maar net, zeer wijs gesproken, oldfan!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *