‘Brands in Denemarken voor Elm’

By
Updated: augustus 22, 2009
Marcel Brands in Denemarken voor Elm

Het zijn niet de Engelse clubs Manchester City, Fulham of Everton. Ook het Duitse Bayern Leverkusen werd aan de kant geschoven, AZ lijkt namelijk de winnaar te worden om de handtekening van Rasmus Elm.

Marcel Brands zou volgens het Zweedse Nyheter24 zich in Kopenhagen begeven. De technisch directeur van AZ, zou in onderhandeling zijn met de club van Elm.

In de Deense hoofdstad zou er een ontmoeting hebben plaats gevonden met Svante Samuelsson. De algemeen directeur van Kalmar FF, zou samen met Brands de transfer willen afronden. De zakenwaarnemer van Elm, Patrick Mörk, bracht naar buiten dat er een transfersom van 5,8 miljoen euro moet worden betaald voor de Zweedse international.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *