Mattias Johansson schuldbewust: ‘Ja, ik was slecht’

By
Updated: februari 24, 2014

Johansson kwam na de rust in het veld voor Reijnen, maar kan niet tevreden terugkijken. Alle doelpunten in de tweede helft kwamen vanaf zijn kant. ‘Ja, ik was slecht, maar de rest ook. We hadden bij rust ook al met 4-0 achter kunnen staan.

‘Het mag geen excuus zijn, maar het is een tijdje geleden dat ik heb gespeeld. En het is lasting om in te vallen in een wedstrijd waarin het toch al niet loopt.’

‘Waarschijnlijk helpt zo’n wedstrijd als deze niet om de trainer te overtuigen. Of ik vanwege de kritiek dingen anders ben gaan doen sinds de winterstop? Ik ken mijn kwaliteiten, ik doe mijn best, ik prober daarop te letten en het te verbeteren. Ik hoop dat ik nog eens een kans krijg en dat ik hem dan wel pak.’ Bron foto: Voetbalprimeur.nl

12 Comments

 1. Gerrit Vooijs

  24 februari 2014 at 20:06

  ” Waarschijnlijk helpt zo’n wedstrijd als deze niet om de trainer te overtuigen”
  Nee, Mattias, dat helpt idd niet echt……

  • Gerrit Vooijs

   24 februari 2014 at 20:07

   Iemand heeft op Mattias gestemd ! ?!?!?!?!?!?!?!

   • woonwagenpower

    25 februari 2014 at 05:42

    HAhahaha Hahahaahaha

 2. Jeroen

  24 februari 2014 at 21:40

  • I.pjotr3

   24 februari 2014 at 22:28

   Kijk dat is pas nieuws, Toon is de biljetten nog aan het tellen, en Adam heeft al wat mounir trekjes

   • woonwagenpower

    25 februari 2014 at 05:46

    Ik denk dat we blij mogen zijn dat Maher op tijd verkocht is.

  • oma

   25 februari 2014 at 08:23

   dit bericht is ook al zeker 3 weken oud.
   heb jij dit nooit gedaan?

 3. Evert

  25 februari 2014 at 01:40

  Ja, hij was slecht, goed dat hij dat van zichzelf herkend. Verder valt deze jongen niets te verwijten, het collectief heeft gefaald en dat mag de trainer zich verwijten…………en van die hoek hoor ik niets???????

 4. De echte supporter

  25 februari 2014 at 06:36

  Ik vind het prima dat hij schuldbewust is, maar drie keer de mist ingaan met als resultaat doelpunt. Dan vind ik het toch wel erg makkelijk. Tijdens het spel leert hij schijnbaar niets.

 5. Mike

  25 februari 2014 at 10:53

  Ow toch je was drama en je bent de club kleuren niet waard !!!! Heb altijd vertrouwen in Mattias maar dit was echt slecht.

  Maarja het team heeft AZ voor schut gezet zonder Gudelj kunnen ze gewoon niet voetballen, niemand staat op als hij er niet is. Het zelfde verhaal als met Wernbloom. niemand gaat voorop in de strijdt zonder deze spelers

 6. NHN

  25 februari 2014 at 13:52

  Het enige positieve eraan, is dat de discussie (voor zover die er was), over het opstellen van Reijnen, beeindigd kan worden. Laat die maar gewoon staan op rechtsachter. Nog steeds de beste optie.
  Johansson heeft een contract tot 2016. Ik zou zeggen blijf oefenen, en neem een voorbeeld aan Reijnen. Dat was vorig seizoen een van de beroerdste AZ-ers.
  Nu een zekerheid (en niet alleen omdat de rest slechter is).
  Verder baal ik nog steeds,van die 4-0 tegen de arrogantste club van Nederland.
  Het was verder ook een collectief falen, dat is zo. Maar ik blijf van mening dat met Wuytens en Reijnen op hun normale positie, de uitslag anders had kunnen zijn. Het blijft achteraf lullen,dus heb je verder weinig aan, ik weet het.
  Maar excuses van trainer/spelers heb ik niks aan.
  Stuur eerst maar die vervelende Tsjechen met hun afbraak-voetbal naar huis. (een must!-zulke ploegen moeten afgestraft worden worden voor hun anti-voetbal) En probeer daarna nog wat goodwill te kweken door van RKC te winnen, maar vergeet vooral die wedstrijd van 27 maart te winnen! Hoe maakt niet uit!
  Maar AZ is z’n supporters wel wat verplicht na zo’n belachelijke vertoning als afgelopen zondag.

 7. oldfan

  26 februari 2014 at 08:31

  Laat ze ons maar onderschatten en denken dat het een walk-over gaat worden in Alkmaar met de bekerwedstrijd. Slechter dan dit kon niet en dan valt de uitslag zelfs nog tegen. een normaal functionerend AZ moet bijna gelijkwaardig zijn, met een topdag zelfs beter.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *