Koeman: ‘Laat topclubs maar bij Ajax kijken’

By
Updated: augustus 21, 2009
Koeman: 'Laat topclubs maar bij Ajax kijken'

Zo vlak voor de deadline van de transferperiode wordt elke trainer een beetje zenuwachtig. Zo ook Ronald Koeman. Hij is erg tevreden over zijn voorhoede met El Hamdaoui en Dembélé en hoopt dan ook niet dat ze alsnog verkocht worden. Hij verwijst eventuele kopers liever door naar Ajax.

Ook bij AZ zitten er scouts op de tribune die verschillende spelers in de gaten houden. “Laat die clubs maar eens bij Ajax gaan kijken,” grijnsde de AZ-trainer. Koeman doelde op de zeer productieve Suarez.

Vooralsnog lijkt het erop dat de voorhoede van AZ intact blijft. Er lijkt wel interesse in de spelers, maar concreet is het nog niet geworden.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>