AZ in gesprek met Rasmus Elm

By
Updated: augustus 19, 2009
AZ in gesprek met Rasmus Elm

Voor het sluiten van de transfermarkt wil AZ zich nog gaan versterken met een middenvelder. AZ maakten vorige week al melding van de interesse in Rasmus Elm, en tegenover Sportweek laat Marcel Brands weten dat de eerste gesprekken zijn gevoerd.

AZ heeft inmiddels een aanbieding voorgelegd aan de 21-jarige middenvelder, die echter ook clubs uit Duitsland en Engeland achter zich aan heeft.

AZ kan natuurlijk nooit op tegen clubs uit Engeland en Duitsland met veel meer financiele mogelijkheden. Brands hoopt dan ook dat Elm voor het sportieve plaatje kiest. “Financieel kunnen wij daar niet in mee, dus hopen we dat hij voor het sportieve plaatje kiest. We hebben ons best gedaan om hem te overtuigen van onze plannen,” aldus Brands.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *