Geflirt Gudelj aangekomen bij bondscoach Bosnië-Herzegovina

By
Updated: februari 11, 2014

Gudelj gaf vorige week aan te dromen van deelname aan het WK komende zomer in Brazilië. Het maakte hem niet zoveel uit welk land het zou worden. Zolang het er maar één was. De middenvelder van AZ heeft keus uit Nederland, Bosnië-Herzegovina of Servië (laatstgenoemde zal overigens niet deelnemen aan het WK). Zijn gebeden lijken gehoord te zijn, want de bondscoach van Bosnië-Herzegovina heeft hem een uitnodiging gestuurd.

Bosnië won zijn groep tijdens de kwalificatiecyclus voor het WK 2014 en is er dus bij in Brazilië. Bondscoach Safet Susic heeft nog circa vier maanden de tijd om te bepalen wie hij meeneemt en wie niet. Gudelj mag voorlopig dromen van een ticket richting Zuid-Amerika, want hij is uitgenodigd voor de vriendschappelijke interland tegen Egypte op 5 maart.

2 Comments

 1. Jeroen

  11 februari 2014 at 19:44

  Leuk voor hem 🙂 misschien extra stimulans om nog beter zijn best te doen voor AZ

 2. woonwagenpower

  11 februari 2014 at 19:53

  Inderdaad, Nemanja gefeliciteerd met je uitverkiezing.
  We kunnen je niet zomaar missen, maar misschien speel je, je eigen wel in de kijker van een stinkend rijke club,op het wk.
  Voor 100 miljoen kun je misschien naar Madrid, die mogen toch oneindig schulden maken.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *