Mendes da Silva en Schaars opgeroepen voor Oranje

By
Updated: augustus 19, 2009
Mendes da Silva en Schaars opgeroepen voor Oranje

David Mendes da Silva en Stijn Schaars zijn opgenomen in de voorlopige selectie van het Nederlands Elftal voor de oefeninterland tegen Japan (5 sept) en het WK-kwalificatieduel met Schotland (9 sept). Beide AZ’ers speelden ook mee tijdens de laatste interland tegen Engeland (2-2).

Bondscoach Bert van Marwijk heeft in totaal 24 spelers een uitnodiging gestuurd voor de interlands. Opvallende naam is Celtic-speler Glenn Loovens.

De voorlopige selectie van het Nederlands elftal ziet er als volgt uit:
Ibrahim Afellay (PSV), Ryan Babel (Liverpool), Edson Braafheid (Bayern München), Giovanni van Bronckhorst (Feyenoord), Eljero Elia (HSV), John Heitinga (Atlético Madrid), Klaas Jan Huntelaar (AC Milan), Nigel de Jong (Manchester City), Dirk Kuyt (Liverpool), Glenn Loovens (Celtic), Dirk Marcellis (PSV), Joris Mathijsen (HSV), David Mendes da Silva (AZ), André Ooijer (PSV), Robin van Persie (Arsenal), Arjen Robben (Real Madrid), Stijn Schaars (AZ), Wesley Sneijder (Real Madrid), Maarten Stekelenburg (Ajax), Rafael van der Vaart (Real Madrid), Piet Velthuizen (Vitesse), Michel Vorm (FC Utrecht), Gregory van der Wiel (Ajax) en Demy de Zeeuw (Ajax).

De oefeninterland tegen Japan staat gepland op zaterdag 5 september om 14:00 uur in de Grolsch Veste. De kwalificatiewedstrijd tegen Schotland wordt afgewerkt op woensdag 9 september om 20:00 uur (lokale tijd) in het Hampden Park.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>