Speler van het Jaar: Go Ahead Eagles – AZ

By
Updated: februari 9, 2014

Wie vond jij de beste AZ speler tegen Go Ahead Eagles? Breng nu je stem uit (rechts onder reclameblokken)

8 Comments

 1. AZ WOMAN

  9 februari 2014 at 10:56

  Deze week geen speler

 2. kaazie87

  9 februari 2014 at 12:39

  gudelj had het erg moeilijk met turuc, goeie voetballer trouwens. ortiz had constant falkenburg in zijn nek, was ook niet de beste, beerens viel helemaal uit de toon hij is geen 1 keer langs doke schmidt gegaan. mijn stem gaat denk ik naar gouuweleeuw of berghuis daar moet ik nog even over na denken. toch raar als az de ruimte krijgt hebben ze mischien wel het beste middenveld in de eredivisie, zet de tegenstander steeds druk dan is het helemaal niks met dit az. hoe dat komt is heel simpel dit az heeft te weinig creativiteit je moet wel is durven. een hakim ziyech is meer dan welkom

 3. Evert

  9 februari 2014 at 15:02

  Ik vond Reijen de beste man van het veld……….dat zegt genoeg. Dus ik stem deze week op Reijen, verdient hij wel eens een keer 😉

  • Gerrit Vooijs

   9 februari 2014 at 16:35

   Klopt , hij verdiend het want hij speelde foutloos.

 4. Evert

  9 februari 2014 at 15:04

  Oja, 1 positief puntje Poulsen, het was kort maar heb genoeg gezien waar ik vrolijk van word!!

 5. NHN

  9 februari 2014 at 20:32

  Het lag inderdaad weer niet aan Reijnen. Vind dat zo langzamerhand wel een zekerheidje op rechtsachter. (Ja , totdat hij weer een flater slaat, maar die lijkt hij achterwege te laten). Maar ik zou dus voor Reijnen gaan.
  Ons veelgeprezen middenveld (vooral Ortiz en Gudelj) lieten het nu afweten.
  Avdic kon geen potten breken, maar je vraagt je af of het met johannsson beter gegaan was. Tis wel zo’n spits die er slecht spelend, ook nog 1 inschiet…, maar het blijft gissen. Hoop tegen Utrecht toch weer op Johannsson.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *