Speler van het Jaar: Vitesse – AZ

By
Updated: februari 4, 2014

Wie vond jij de beste AZ speler tegen Vitesse? Breng nu je stem uit (rechts onder reclameblokken)

9 Comments

 1. Jeroen

  4 februari 2014 at 22:48

  Moeilijk deze week. Vond Ortiz heel goed spelen, maar Esteban keepte ook erg zelfverzekerd. Daarnaast was Beerens ook weer sterk dit duel. Toch gaat mijn keus naar Ortiz. De stofzuiger op het middenveld. Wat een baas!!

  • Azmanu

   4 februari 2014 at 22:55

   Esteban keepte sterk, maar hij maakte voetballend te veel fouten en het is nou ook niet dat hij 20 schoten tegen heeft gehouden. Gudelj en Ortiz brachten zoveel duelkracht, Vitesse was nergens. Wisselbeleid van Advocaat was dramatisch. We moeten zo snel mogelijk van Avdic af. Hij voegt namelijk niks aan AZ toe. Van begin tot eind gedomineerd, dus een meer dan terechte overwinning.

 2. jelle

  4 februari 2014 at 22:55

  Mijn keus naar beerens! Veel dreiging van hem af.
  Haal AUB een andere spits achter de hand want avdic baktte er weer weinig van. Hadden we boymans maar op de bank veel beter als deze flapdrol!

 3. AZformallyknownasAZ

  4 februari 2014 at 23:29

  Ik kies deze keer voor Veldmaarschalk Ortiz. Wat een weergaloze wedstrijd spelde hij weer. Maar het was moeilijk want ik begin echt bewondering voor AZ te krijgen. Di was wederom een blijmakende overwinning.

 4. harm

  4 februari 2014 at 23:30

  esteban prima de 0 gehouden, centrale duo prima verdedigd backs reijnen en viergever waren goed bezig. middenveld was geweldig met ortiz en gudelj en elm deed ook zn best , beerens was prima maar die leerdam die m veel te vaak naar de grond trok , wat n prutser 🙁 johanson en berghuis prima wedstrijd en avdic presteert onder maat

 5. VakZer

  5 februari 2014 at 00:33

  Middenveld erg sterk. Ook Elm lijkt steeds beter te worden (zolang hij niet aan de bal is). Verdedigend erg goed. Allemaal en ja ook Reinen. Esteban blijft een clown maar speelde vandaag ook een belangrijke rol. Avdic krijgt weinig speeltijd en had pech met de sublieme redding van Veldhuis. We hebben niet beter dus kunnen we hem beter steunen.

  Johannsson krijgt mijn stem. Beide goals via hem, maar iedereen verdiend een pluim.

 6. NHN

  5 februari 2014 at 01:37

  Ortiz , de man van de wedstrijd. Hier wil ik verder niemand tekort doen, want het stond gewoon goed. Beerens was een plaag voor Vitesse, en had alleen op Velthuis af kunnen gaan, als Leerdam ‘m niet vastgehouden had.
  Wat betreft Avdic, we kunnen ‘m maar beter steunen inderdaad. Wie had Advocaat dan in de spits moeten zetten na de blessure van Johannsson? Lewis? is geen diepe spits. Misschien 4-4-2 gaan spelen?
  Ik zie ook liever iemand anders dan Avdic, maar wie weet komt het er nog een keer van ? Ari/Hamdaoui/Altidore hadden allemaal een moeilijke start in Alkmaar

 7. Gerrit Vooijs

  5 februari 2014 at 07:53

  AZ won de slag op het middenveld. Gudelj won net als Ortiz elk duel wat hij aanging. Vitesse kwam daardoor niet aan het fatsoenlijk opbouwen van een aanval toe.
  1 goal tegen in 5 wedstrijden. Dat was 2 per wedstrijd….. Het lek is gedicht !

  Voor mij Gudelj omdat hij door zijn strijdlust de anderen daar in mee neemt maar Ortiz is ook een baas 🙂

 8. Mike

  5 februari 2014 at 13:28

  Goeie pot met veel uitblinkers daarom is het moeilijk om iemand aan te wijzen.
  Reijnen speelden Piazon uit de wedstrijd in mijn ogen de beste bij Vitesse. Ortiz loste veel op als altijd. Gudelj met deze power is een verademing voor AZ. Beerens speelde Leerdam zoek en Leerdam had het eind van de wedstrijd niet mee mogen maken door Beerens. En Estaban pakt zowaar is een paar ballen.

  Maar ik ga toch voor Gudelj zijn strijdlust is zo geweldig en hij neemt hier door het team op sleeptouw.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *