Gudelj wilt naar WK: ‘Spelen voor Bosnië zou ook mooi zijn’

By
Updated: februari 4, 2014

Gudelj hoopt door zijn goede spel in het vizier te komen van een bondscoach. 22-jarige middenvelder werd geboren in Servië, dat zich helaas niet heeft gekwalificeerd. ‘Maar mijn ouders zijn in Herzegovina geboren, dus ik kan ook nog voor het nationale team van Bosnië en Herzegovina uitkomen.’

‘Spelen voor Bosnië zou ook mooi zijn. Uiteindelijk wil een speler toch voor een nationaal elftal spelen,’ aldus Gudelj die ook nog voor het Nederlands elftal mag uitkomen. ‘Als de een belt en de ander niet, dan heb je uiteindelijk geen keuze. Stel dat ze allebei bellen, tja dan moet je na gaan denken.’

One Comment

 1. woonwagenpower

  4 februari 2014 at 11:49

  Ik begrijp dat iemand een groot tournooi wil spelen.
  Maar wat ik niet begrijp, is dat iemand er dan niet uit is voor welk land hij wil uitkomen.
  Nemanja ik zou gaan voor het land waar ik me het meest mee verbonden zou voelen.
  Anders speel je misschien voor een land, waar je totaal geen binding mee hebt.
  Je moet je toch ook thuis voelen bij het volkslied wat gespeeld wordt, de vlag die gehesen wordt, het tenue wat je aan hebt. Nemanja ik gun je een mooie interland carriere en wens je veel wijsheid toe.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *