We zien nu pas de echte Gudelj

By
Updated: februari 3, 2014

Gudelj kwam afgelopen zomer over van NAC Breda en heeft even moeten wennen aan de nieuwe omgeving. ‘Ik denk dat het normaal is dat je moet wennen bij een nieuwe club,’ aldus Gudelj. Toch begon hij zich een beetje te ergeren aan het achterblijven van doelpunten.

‘Als aanvallende middenvelder moet je zes a zeven keer scoren bij een club als AZ vind ik. Terwijl ik dit seizoen een hele tijd bleef steken op maar een doelpunt. Daar begon ik mij aan te ergeren. Maar nu ben ik weer goed op weg en hoop ik dat ik er nog meer kan maken. Hoe ik tegen Groningen speelde, dat is mijn spel. Ballen veroveren, agressief zijn en openingen zoeken,’ aldus de middenvelder van AZ.

One Comment

  1. NHN

    3 februari 2014 at 16:41

    Heb het niet zo op NAC-ers. En zette dus ook mijn vraagtekens bij de aankoop van Gudelj. Ik denk dat ik foute vooroordelen heb gehad. Het is (ook toen hij nog niet scoorde) meteen een belangrijke basisspeler gebleken. Zulke aankopen heb ik beslist geen moeite mee. Hoop dat hij de lijn blijft doortrekken.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *