‘AZ en Roda steggelen nog over transfer Hupperts’

By
Updated: januari 31, 2014

Het is AZ gisterenavond niet gelukt om tot een akkoord te komen met Roda JC over een transfer van Hupperts. AZ wil de vleugelaanvaller graag overnemen, maar klaarblijkelijk vind Roda het bedrag te laag. Beide partijen hebben alleen vandaag nog om tot een akkoord te komen.

Roda wil op haar beurt graag Hoedt tijdelijk overnemen van AZ, maar voorlopig zegt de club uit Alkmaar daar nee tegen. Mocht Hupperts alsnog de overstap maken, dan is de kans groot dat Hoedt de komende maanden speelt voor Roda. To be continued.

Update 14:30

Het lijkt erop dat Roda JC een alternatief heeft gevonden voor Hoedt. Voetbalzone laat namelijk weten dat Roda Timo Letschert heeft overgenomen van Groningen. Of dit een probleem gaat vormen om Hupperts over te nemen is nog onduidelijk…. We moeten nog even geduld hebben.

18 Comments

 1. remco

  31 januari 2014 at 11:03

  dus ze chanteren elkaar van bijde kanten een beetje
  geen hoedt geen hupperts
  geen hupperts geen hoedt

 2. Gerrit Vooijs

  31 januari 2014 at 11:06

  Hupperts samen.met advocaat aan de wandel in het Afas stadion. Op en ander forum meldt een trouwe AZ fan dat Hupperts daar op dit moment is.

 3. Jay

  31 januari 2014 at 11:30

  Als het deze winter niet lukt, dan zal hij waarschijnlijk in de zomer wel komen.

 4. De Zuid Amerikaanse AZ fan a.k.a. KeesK

  31 januari 2014 at 11:31

  De AZ ‘cliff hanger’ van dit winterse transferluik. Overwerk voor Stewart? Krijgen we laat nieuws vandaag? Over Hupperts, Hoedt, Gudmundsson, anderen? Wat zeiden ze ook al weer? We verwachten geen transfers…?

  • de echte supporter

   31 januari 2014 at 11:42

   KeesK zo gauw ze zeggen er gaat niets gebeuren gaat alles op z’n kop. Spannend wat er nog gaat gebeuren de komende uren

 5. woonwagenpower

  31 januari 2014 at 12:03

  We zijn benieuwd, iedere uur kijk ik of er nieuws is.
  Guus wordt gehaald , als hij dan maar direct ingezet wordt.
  Einde van dit seizoen door selecteren, de zwakke vallen af, de sterken komen terug van verhuur, en talenten toevoegen aan de selectie.
  Dit seizoen met Guus de Beker pakken.

 6. oma

  31 januari 2014 at 13:37

  als dit door gaat kan dit gaan betekenen dat Lewis en Berghuis weer aan de kant geschoven worden.
  Berghuis is niet minder dan huppers geef hem een kans.
  maar nee,weer zo`n overbodige transfer.
  net als die mislukte speler uit italie terug halen.
  Viergever blijft nog een jaar,Haps had in die tijd mooi klaar gestoomt kunnen worden.
  maar ze missen bij az het vakmanschap om het waar temaken.dat schuiven ze af naar een andere club.

  • Jeroen

   31 januari 2014 at 14:04

   Nee dat verwacht ik niet. Berghuis blijft spelen. Gudmundsson zal op de bank blijven zitten en worden vervangen door Beerens. Hupperts zal zo nu en dan in mogen vallen, en zal volgend seizoen de rechtsbuiten worden. Berghuis zal dan vast achter de spitsen zijn plek innemen. Denk echt niet dat Berghuis zijn plek kwijt gaat raken.

   Lewis kan ook worden ingezet als linker vleugelspits, dus zal dan de concurrentie aan moeten gaan met Beerens.

 7. Fabian

  31 januari 2014 at 16:11

  Hopelijk lukt het ze om hem binnen te halen. Wat Jeroen zegt, wil ik nog wel op aanvullen dat AZ de spelers altijd liever eerst een half jaartje laat ‘proeven’ aan de club en daarna de speler wil inzetten. Ik denk dat dat ook de rede is waarom ze Hupperts nu willen hebben en niet van de zomer. Beetje zelfde geval als met Gouweleeuw vorig jaar.

 8. AZformallyknownasAZ

  31 januari 2014 at 17:37

  Hupperts zou zondermeer een goede aankoop zijn. Zeker met het oog op het voorgenomen vertrek van verschillende spelers. Daar moet je wel op inspelen. Ik heb zomaar veel vertrouwen in Berghuis op de nummer 10 positie. Ik vind hem het gevaarlijkste vanaf het middenveld. Deze man heeft inzicht is technisch begaafd en kan enorm goede passes versturen. Zonde om hem op de vleugels te zetten. Met Berghuis op het middenveld kunnen we Lewis mooi benutten op de vleugels. is hij niet meteen basisspeler dan kan hij wel veel invalbeurten krijgen. Als AZ weer Europees voetbal haalt heb je weer een wat ruime selectie nodig.

 9. I.pjotr3

  31 januari 2014 at 18:54

  Mag avdic richting Kerkrade , komt te kort in alkmaar

 10. Barry Goal

  31 januari 2014 at 18:56

  Hupperts zou goede aanvulling zijn voor AZ dat in kwaliteit spelers wel steeds meer achteruit lijkt te gaan. AZ gaat liever voor een goed banksaldo dan max kwaliteit op ht veld. In principe ok want zonder geld houdt alles op.
  Geloof nu niet meer in Hupperts, mede ook omdat Roda aanvallend nog niets heeft kunnen aankopen, en die zijn ook niet gek door een van de gevaarlijkste / beste spelers nu te laten gaan en straks tegen degradatie meot vechten.

 11. Jeroen

  31 januari 2014 at 19:12

  Het ziet ernaar uit dat het niet gaat lukken, anders hadden ze toch wel al het nieuws naar buiten gebracht?

 12. De Zuid Amerikaanse AZ fan a.k.a. KeesK

  31 januari 2014 at 22:01

  Tien uur ’s avonds… en nada!? Gudmundsson blijft en niemand komt?

 13. I.pjotr3

  31 januari 2014 at 22:55

  Ernie maakt het spannend, nog een dik uur

  • Jeroen

   31 januari 2014 at 22:57

   Denk je dat het nog gaat lukken?

   Bij Fox zeggen ze dat Gudmundsson mogelijk nog vertrekt, en dat AZ dan Hupperts haalt. Dat was een uur geleden online gezet…

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *