Heymans maakt seizoen af bij Willem II

By
Updated: januari 31, 2014

Heymans vertrekt mogelijk vlak voor het verstrijken van de transferdeadline naar Willem II. Diverse media weet te melden dat de linksback een persoonlijk akkoord heeft met de club uit Tilburg over een verhuurperiode.

In Alkmaar hoeft hij niet te rekenen op veel speelminuten en ziet om die reden een tijdelijk vertrek wel zitten. Naast Willem II zouden ook Westerlo, Telstar en FC Eindhoven interesse hebben.

Update 14:00

AZ bevestigt dat het Heymans heeft verhuurd aan Willem II. De verdediger kwam vorig seizoen over van Lierse SK, maar moet nog steeds wachten op zijn debuut. Op deze manier kan hij ervaring opdoen en volgend jaar strijden voor een plek bij het eerste.

5 Comments

 1. De Zuid Amerikaanse AZ fan a.k.a. KeesK

  31 januari 2014 at 11:45

  Bijna alles gaat nu opgelost worden met verhuur. Ik ben het met Oma eens verhuur/verkoop dan maar de hele opleiding en huur of koop de talenten die je echt wilt hebben van de opleiding met je eigen merk. Zo blijf je een koopclub met het uitbestede gezicht van een opleidingsclub. Tegenwoordig wordt toch alles uitbesteed. Als werknemer weet je bijna niet beter dan onder een koppelbaas te werken en je moet niet raar kijken als je koppelbaas zelf ook weer een onderdeel van een vage afroomconstructie is. Dit alles in de naam van flexibiliteit en winstgevendheid ten koste van motivatie en loyaliteit. Je weet namelijk maar nooit wanneer je weer wordt afgedankt. Wat dat betreft is AZ gewoon een commercieel bedrijf zoals de meesten dus het idee is het overwegen waard.

  • oma

   31 januari 2014 at 13:31

   ik had me voor genomen om vandaag eens niet tereageren.
   maar na dit bericht zie ik het toch anders dan jij.
   ik vind dat az zijn onvermogen laat zien dat ze geen jeugd spelers voor het eerste kunnen klaar maken.
   dat laten ze dus een andere club doen en dan op hun borst slaan onze jeugd opleiding ze schieten aan alle kanten te kort.
   de amateurs.

   • De Zuid Amerikaanse AZ fan a.k.a. KeesK

    31 januari 2014 at 17:09

    Tja, zo kan je het ook bekijken maar hoe verklaren we dan al die jeugdkampioenschappen?! Ergens zit er iets mis bij AZ, dat is duidelijk.

 2. Timon

  31 januari 2014 at 12:48

  Heymans? Nooit van gehoord,produkt uit de fantastische scouting afdeling van AZ??

  • oma

   31 januari 2014 at 13:54

   en toen die zo genaamde geweldige jeugdopleiding die aan alle kanten tekort schiet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *