El Hamdaoui misdraagt zich wederom op het trainingsveld

By
Updated: augustus 14, 2009
El Hamdaoui misdraagt zich wederom op het trainingsveld

Voor de tweede keer in korte tijd heeft El Hamdaoui opschudding veroorzaakt tijdens de training. Afgelopen donderdag kreeg de spits onenigheid met Luirink en Luijckx.

Luirink ontfutselde tijdens een partijspel de bal bij de Marokkaanse spits, waarna hij verhaal ging halen bij de verdediger. Vervolgens kreeg Luijckx, die ernaast stond, een trap op zijn bovenbeen. Andere spelers konden de boel op tijd sussen.

Koeman maakt zich niet zo veel zorgen om het incident die wederom is veroorzaakt door El Hamdaoui. “Het is niet goed te praten, maar dit soort dingen kunnen gebeuren op een trainingsveld. En de ene speler laat zijn hoofd wat sneller op hol brengen dan de andere,” aldus Koeman.

Luijckx heeft een compleet andere mening dan Koeman. “Dit hoort niet op een trainingsveld thuis. Als je zoiets in een competitiewedstrijd doet, krijg je een flinke schorsing. Zeker bij een ploeggenoot doe je zoiets niet.”

We zijn benieuwd hoeveel krediet El Hamdaoui bij Koeman heeft, want het goed praten van dergelijke incidenten gaat natuurlijk nergens over.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>