‘Heymans staat voor mogelijk vertrek bij AZ’

By
Updated: januari 29, 2014

Heymans vertrekt mogelijk alweer bij AZ. De speler hoeft niet te rekenen op speeltijd in Alkmaar en zou een vertrek wel zien zitten.

Zowel Westerlo, Telstar, FC Eindhoven en Willem II zouden interesse hebben in de talentvolle verdediger.

8 Comments

 1. Geert

  29 januari 2014 at 20:15

  Die gaat natuurlijk keihard doorbreken in Westerlo en speelt over 2 jaar dan bij Anderlecht. Ik vind het overigens niet erg als hij weggaat, ik geef de voorkeur dan toch aan Poulsen of Haps voor die positie.

 2. woonwagenpower

  29 januari 2014 at 20:19

  Ik begrijp het als hij zelf weg wil. deze jongen heeft ons dan alleen geld gekost.
  Geen speeltijd in het eerste gekregen.
  Wee r een jeugd speler voor niets gehaald, salaris gegeven, hoop gegeven.
  Mocht Heymans weg gaan, veel succes met het vervolg van je loopbaan.

 3. AZformallyknownasAZ

  29 januari 2014 at 20:43

  Maar geen jonge talenten meer elders wegslepen lijkt mij. Dit is dus weer een voorbeeld dat het misloopt. Dan toch maar eerst beter kijken wat je zelf in huis hebt voor dst je uit winkelen gaat. Doe gelijk die bijvoorbaat mislukte australische spits ook maar in de aanbieding. Twee voor de prijs van 1. Winteraanbieding. Doen we er een Alkmaars Waagslokje en een Almaarse goudse kaas bij. Iedereen gelukkig.

 4. AZformallyknownasAZ

  29 januari 2014 at 20:46

  Die foto’ s van Stewart met weer die nieuwaanwinst ( wat uitendelijk toch geen aanwinst blijkt te zijn) begint mij ook hopeloos te vervelen. Elke nieuwe aankondiging werkt nu al op mijn lachspieren. Want er wordt wel erg vaak misgekleunt de laatste tijd.

 5. NHN

  29 januari 2014 at 21:50

  Die beste jongen is nooit in de picture geweest voor een eventuele invalbeurt. Het was toen geloof ik een buitenkansje , het aantrekken van deze gozer. Maar juist dit soort aankopen staat de doorbraak van jeugdspelers in de weg. Ik heb niks tegen zo’n jongen, en vindt dat het scouten in Belgie gewoon door moet gaan. Blijft een interessant scoutings gebied. Maar dan wel zolang dat jongens zijn die er meteen staan. Dit soort dingen heeft geen zin.
  Dus als hij wegwil, zoiets niet blokkeren. Misschien heeft de TD er iets van geleerd.
  Het wordt inderdaad wel typerend: foto vn Steward naast weer een talent. Zo langzamerhand ga je je bij de volgende foto afvragen wat dit nu weer voor een miskoop is.

  • De Zuid Amerikaanse AZ fan a.k.a. KeesK

   29 januari 2014 at 22:38

   Laten we wel zijn bij andere clubs gebeurt dit natuurlijk ook alleen ligt bij ons AZ de hele tijd onder de loep en krijgen we het idee dat dit soort miskleunen bijna alleen in Alkmaar gebeuren. Maar natuurlijk begint de AZ lijst wel steeds langer te worden op deze manier. Hoeveel linksachters kan je verslijten in korte tijd? Nou ja verslijten… er zitten nog nauwelijks krasjes op.

   • Gerrit Vooijs

    30 januari 2014 at 08:16

    Precies, Heymans heeft niemand kunnen overtuigen. Gegokt en verloren dus. Maar zoals jij al zegt was dit waarschijnlijk een voordeelaanbieding. 🙂
    Henriksen is veel erger, die heeft een bak geld gekost en lijkt voorlopig een enorme flop te worden.
    Overtoom kostte niks dus dat was de gok waard net als Elm.
    Wat mij betreft zijn Henriksen, Avdic en Babelj de miskopen van Stewart.
    Altidore, Aron Johannsson, Gudelj en Gouweleeuw zijn grootste successen naast de grote verkopen van Maher en Altidore.

    Resumerend zit Stewart dus nog in de plus 🙂

 6. AZ4Altijd

  30 januari 2014 at 14:36

  Vind het enorm jammer voor Heymans dat hij nooit de kans heb gekregen. Ik hoop dat snel het verlossende woordt uitgesproken wordt voor hem. Want gun het hem wel. Heb hem paar keer gesproken op het lood. En die jonge is echt niet heel gelukkig ofzo.
  Bedoel Jong AZ is niet bepaald motiverend . En dan ook nog zoveel jongens voor je duldden.

  Ik wens Heymans ontzettend veel succes bij hopelijk zo snel mogelijk een club waar hij wel in de hoofdmacht mag spelen. En daar schitterd, zodat AZ ziet wat ze hebben laten gaan.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *