AZ verhuurt Haps aan Go Ahead Eagles

By
Updated: januari 28, 2014

AZ heeft vleugelverdediger Ridgeciano Haps voor de rest van het seizoen aan Go Ahead Eagles verhuurd. De 20-jarige linkspoot krijgt zo de mogelijkheid om wedstrijdervaring op te doen op het hoogste niveau. Haps is een product van de AZ Jeugdopleiding.

Dit seizoen debuteerde Haps in het eerste elftal. In de gewonnen thuiswedstrijd tegen PSV kwam hij in het veld voor Donny Gorter. Haps – die vorig jaar zijn contract met AZ verlengde tot 2015 – viel direct op met gedurfde rushes langs de linkerkant. Bron: AZ.nl

 

4 Comments

 1. NHN

  28 januari 2014 at 21:02

  Hopen dat hij speelminuten krijgt bij GA Eagles. Daarna is het de taak van de AZ leiding, om eens te laten te laten zien dat verhuren, niet meteen einde verhaal betekent.

 2. I.pjotr3

  28 januari 2014 at 23:34

  Eerst maar eens hopen op speeltijd in Deventer, ik zou Poulsen verhuren, en Haps in Alkmaar groter laten worden

 3. De Zuid Amerikaanse AZ fan a.k.a. KeesK

  29 januari 2014 at 00:47

  Ik denk dat er voor Poulsen een lange termijnplanning klaar lag en dat ie daarom voor minder maar niet voor weinig terug is gekomen naar Alkmaar. Hij zat op een dood spoor bij Sampdoria maar wel voor een half miljoen knaken per jaar. In liefdewerk oud papier geloof ik niet bij broodvoetballers dus er zit wat meer achter dan een heimwee naar Alkmaar of een niet bestaand gat invullen. Waarom zou AZ zo’n relatief dure jongen terughalen met zoveel linksachters op voorraad waaronder Haps? Mijn idee is dat hij zijn herfst bij AZ blijft spelen en voor de winter komt omgeschoold wordt tot trainer. AZ heeft zulke spelers nodig voor de langere termijn gezien het gebrek er aan. Sympathiek mens, veel gespeeld, het nodige meegemaakt op verschillende niveau’s en zie hoe Ajax het doet. Dus Haps wordt verhuurd en misschien wordt hij of die Belg de backup voor Poulsen later. Of denk ik verkeerd?

 4. AZformallyknownasAZ

  29 januari 2014 at 10:47

  Er zit wel wat in jou verhaal Keesk. Ik denk dat Poulsen echt iets kan bijdragen aan de club en zijn ervaring kan overbrengen op jomge spelers. Hij neemt veel mensen voor zich in en beschikt in ieder geval over een winnaarsmentaliteit en doorzettingsvermogen. Daar kan AZ wel wat van gebruiken. Wordt straks volgens mij ook een prima trainer. In die zin en met het oog op de toekomst is het prima dat hij terug is.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *