Overtoom hoopt spoedig te vertrekken bij AZ

By
Updated: januari 28, 2014

Overtoom, vorig jaar tijdens de winterstop gehaald, hoopt AZ deze periode alweer te verlaten. De middenvelder heeft geen uitzicht op speeltijd, en ziet zijn WK in gevaar komen. Overstappen naar een andere club lijkt dan ook de beste oplossing. Of dat deze week nog gaat lukken is de vraag.

Gelukkig kan de middenvelder van AZ zijn plaats in het elftal wel begrijpen. ‘Ik wil mijn wedstrijden op een andere plek spelen, maar gelukkig kan ik het wel een beetje relativeren. Ik ben niet het type middenvelder waar Dick Advocaat mee wil spelen. Wij zijn met dingen bezig, maar het is nog even afwachten,’ aldus Overtoom. Bron foto: AZ.nl

One Comment

  1. Jeroen

    28 januari 2014 at 14:19

    Waarom Overtoom niet een keer op de positie van Elm laten spelen? Ik denk dat Overtoom echt veel meer te bieden heeft.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *