Vejinovic wil vertrekken bij AZ

By
Updated: augustus 11, 2009
Vejinovic wil vertrekken bij AZ

Het lijkt er sterk op dat AZ afscheid gaat nemen van Marko Vejinovic. De 19 jarige middenvelder is niet tevreden met zijn huidige rol in de selectie en wil dan ook zijn contract niet verlengen. Omdat hij een aflopend contract heeft wil AZ hem komende maand nog verkopen.

De eerste twee competitiewedstrijden zat hij niet bij de selectie en dat heeft hem aan het denken gezet. “AZ heeft me wel een aanbieding gedaan, maar op dit moment teken ik geen contract omdat ik niet speel. Het ziet er niet goed uit en dat is heel hard aangekomen,” aldus Vejinovic.

Technisch directeur Brands bevestigt de situatie.”Als Marko zijn contract niet verlengt, dan willen we hem nog deze maand verkopen. Dat moet wel, want na dit seizoen loopt zijn contract af.”

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>