Speler van het Jaar: PSV – AZ

By
Updated: januari 26, 2014

Wie vond jij de beste AZ speler tegen PSV? Breng nu je stem uit (rechts onder reclameblokken)

6 Comments

 1. AZformallyknownasAZ

  26 januari 2014 at 13:54

  Viergever was voor mij de man. Sterk in alle opzichten

 2. Gerrit Vooijs

  26 januari 2014 at 13:54

  Viergever verdiend mijn stem deze week. Voegt op dit moment iets extra’s toe met zijn aanvallende impulsen.

 3. Joost

  26 januari 2014 at 14:01

  Eentonig, maar dat zegt genoeg. Voor mij ook Viergever! Ik verwacht binnenkort een (voor)selectie voor Oranje

 4. Mike

  26 januari 2014 at 15:57

  Gouweleeuw voor mij wanneer wordt hij is opgeroepen ? op dit moment de beste Nederlandse verdediger of kijk ik dan te veel door mijn Rood witte bril ?

  • Jeroen

   26 januari 2014 at 16:24

   Gouweleeuw mag zeker wel een keer worden opgeroepen voor Oranje. Vind het echt een topper!!!

   • Azmanu

    27 januari 2014 at 15:39

    We kunnen ook overdrijven hé. Al kijk je naar van Dijk die wereldpartijen speelt en nog niet eens is opgeroepen heeft die wel een paar streepjes voor. Al kijk je naar de positionering van Veltman is ook echt fenomenaal. Gouweleeuw speelt leuk, maar niet goed genoeg voor het Nederlands elftal.

    On: ik denk dat AZ gewoon 5e/6e wordt en met een beetje geluk pakken we de beker ook nog. Ik verwacht dat we ook In Europa nog in of 2 rondes verder komen en dan hebben we toch weer een redelijk/goed seizoen gehad.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *