Update: Koeman wil Granqvist van FC Groningen

By
Updated: augustus 11, 2009
Koeman wil Granqvist van FC Groningen

Voor het sluiten van de transfermarkt wil Koeman zich nog gaan versterken met een verdediger. Hij ziet Granqvist van FC Groningen dan ook graag komen, terwijl Brands een Poolse optie bekeek.

Technisch directeur Brands ontkent de geruchten dat AZ zich wil gaan versterken met Granqvist. AZ greep eerder net naast Bengtsson, maar Brands ziet Granqvist zeker niet als alternatief.

Verschillende media berichten eerder dat Koeman het team wel graag zou willen verterken met Granqvist. “Onzin”, aldus Brands in Sportweek. “Zijn naam is intern nooit gevallen.”

Afgelopen week was Bengtsson vlakbij een overgang naar de Alkmaarse club, maar op het aller laatste moment koos de Zweed toch voor een transfer naar Hertha BSC. AZ moet zich nu dus gaan richten op plan B. Volgens De Telegraaf ziet Koeman in Granqvist de perfecte alternatief, maar helaas wordt deze visie nog niet breed gedragen binnen de club.

Technisch directeur Brands zat donderdag op de tribune bij NAC – Polonia Warschau en volgde de verrichtingen van een van de twee Poolse verdedigers.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *