Dembele hoopt door meer te scoren toptransfer af te dwingen

By
Updated: augustus 10, 2009
Dembele hoopt door meer te scoren toptransfer af te dwingen

De reden dat Dembélé nog in het AZ shirt is te bewonderen komt volgens de Belgische spits door zijn statistieken. Hij hoopt door meer te scoren een toptransfer af te dwingen naar een Europese topclub.

Dembélé is zich bewust van het feit dat hij de afgelopen seizoenen te weinig heeft gescoord om echt in beeld te komen bij de Europese top. “Ik denk dat ik een bepaald aantal doelpunten moet maken als ik naar een echte topclub wil. Ik ben bij veel acties en doelpunten betrokken, maar als ik zelf meer scoor is het perfect. Als ik meer had gescoord, was ik denk ik allang weggeweest,” aldus Dembélé.

“Clubs willen nog altijd doelpunten. Ze betalen heel veel, dan willen ze ook doelpunten hebben. Dat kan ik ze nog niet garanderen met mijn statistieken.”

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *