AZ klaar voor bekerduel tegen Roda: ‘Ga geen veranderingen doorvoeren’

By
Updated: januari 20, 2014

Advocaat blikte eerder vandaag vooruit op de bekerwedstrijd van dinsdag tegen Roda JC. ‘Ik ga geen veranderingen doorvoeren in de selectie. Daar heb ik geen enkele reden toe. We hebben het prima gedaan tegen NAC. Alle spelers hebben volop meegetraind. Of de opstelling hetzelfde blijft? Dat ga ik niet zeggen,’ aldus Advocaat.

Over de wedstrijd tegen Roda JC zei Advocaat: ‘We zitten bij de laatste acht ploegen van het bekertoernooi, dus nog twee topprestaties en we staan weer in de finale. Dat is ons doel. Deze bekerwedstrijd is heel belangrijk voor onze ambities, maar dat zal Jon Dahl Tomasson ook tegen zijn spelers zeggen.’

‘Roda JC heeft een goede indruk op me gemaakt”, sloot Advocaat af. “Als je met 2-2 gelijkspeelt bij sc Heerenveen, dan doe je het goed. Hun organisatie stond goed en als team speelden ze een prima wedstrijd. Dat resultaat in Heerenveen zal ze een boost geven. Ik ben gelukkig met hun goede prestatie, want dat houdt mijn spelers automatisch scherp. Als ze er met 4-1 waren afgegaan, dan ga je toch met een ander gevoel naar Limburg.’

7 Comments

 1. DeGrootsteAZer

  20 januari 2014 at 20:24

  Ik heb er alle vertrouwen in dat AZ na de goede wedstrijd tegen NAC de lijn gaat doorzetten

 2. hAnZ

  20 januari 2014 at 23:29

  Gaat er nog iemand mee naar Kerkrade?
  En geen laffe uitspraken dat je de volgende dag moet werken. Ja ik mag ook weer de volgende dag naar de baas. Ipv nachtdienst heb ik woensdag vroege dienst en mag dan om 04:30 m’n bedje verlaten.

  wij zitten trouwens in busje 2 (Er gaan maar 2 bussen….)
  Hoop wel op winst. Dat feestje in de Kuip was voor herhaling vatbaar.

  • Gerrit Vooijs

   21 januari 2014 at 08:08

   hAnZ je verdiend mijn respect. Veel plezier tijdens deze trip. 🙂

 3. de echte supporter

  21 januari 2014 at 07:48

  ik ga er ook vanuit dat we een ronde verder komen.

 4. Gerrit Vooijs

  21 januari 2014 at 08:17

  Ik verander niets…..
  Daar ga je spijt van krijgen Dick. Die Hupperts is veel te snel voor het trio Elm, Viergever en Wuytens.
  Je hebt een speler als Haps broodnodig tegen deze Rene v/d Kerkhof 2.0

  Maar goed we gaan het vanavond zien !

 5. Harry

  21 januari 2014 at 09:45

  Lekker bezig Dickie…tegen het zwakke NAC kan je misschien wel spelen met houten Klaas reijnen en Elm maar dat gaat tegen Roda niet lukken ben ik bang.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *